Torstaina reenasin Huiskun kanssa peräti kolme kertaa.

Aamusella otettiin pihassa tottista. Aloitettiin avo-luokan hypyllä. Otin markkerille menoja ensin, jonka jälkeen niin että markkerille menon jälkeen vielä "sit" käsky - ja siitä palkkausta. Pari kertaa myös niin että jätin istumaan hypyn taakse ja siitä kutsuin luokse. Nyt pitää vaan varmistaa että miten ne käskyt taas menikään - mitä käskyjä siis saa ja tai pitää antaa.

Sitten tehtiin kaukoja, palkkasin joka välissä - istumaan nousussa Hui helposti sitä peppuaan eteenpäin hilaa ja siitä en palkkaa. Läheltä tekee oikealla tekniikalla mutta jos vähänkään otan etäisyyttä niin "edistää" helposti. Kokeilin takapalkkausta mutta Hui oli tosi jähmeä - tähän tosin hyvä vinkki Pialta että opeta alkuun se takapalkkaus - ei kannata siis yhdistää heti johonkin liikkeeseen.

Sitten otettiin puun kierrolla seisomisia ja maahanmenoja. Voi argh kun Hui tekisi maahanmenot aina sellaisella asenteella miten se tekee kiertojen yhteyteen. Otettiin myös yksi luoksetulo niin että jätin Huin istumaan ja kutsuin sanalla "Hui" luokse - tästä palkkaus läpijuoksuna.

Lopuksi yritin vielä saada Huita haukkumaan. Ensin sidoin sen kiinni ja yritin turhauttaa. Hui kuitenkin selkeästi paineistui kun se oli kiinni, meni passiiviseksi eikä suostunut tekemään juuri mitään. Sitten hain paikalle Oskun jotta Hui voisi ottaa mallia Oskun louskutuksesta, mutta ei tuottanut tämäkään mitään tulosta. Hui pörräsi ympyrää meidän ympärillä eikä suostunut avaamaan sanaista arkkuaan. Koitin vielä temppujen kautta ja kierrättämisen kautta turhauttaa sitä, mutta ei pihaustakaan. Taidan siirtyä rullareeneihin suosiolla . Ja uskon kyllä muutenkin että Huille rullailmaisu haussa on helpompi koska se ei ole luonteeltaan mikä yltiösosiaalinen ja voisi käydä niin että yksinään maalimiehellä sillä ei riittäisi pokeria haukkua - rulla on siis sikäli parempi ratkaisu..

Iltapäivällä otin sisällä ensin "pienen" esineen etsintää, ts. tarkkuusesinän alkeita. Hyvin Hui asian tajusi eteisen karvalankamatolla. Esineen luovutusharjoituksia pitää kyllä tehdä paaaaljon, sillä Huin mielestä kolikon ja kynän tupin voi räkästä sieltä suustaan miten sattuu. Sain kyllä kerrottua mikä olisi se oikea tapa ja onnistumisiakin saatiin.

Lisäksi tehtiin kaukoja, samaa jumppaa - eli maasta istumaan nousuja. Loppuun vielä muutamat maasta seisomaan nousutkin.

Iltasella treffattiin Hannan kanssa Haavistolla pienten reenien merkeissä. Hui teki vain pari pientä juttua. Aloitettiin seuraamisella, Hui oli aikast kivassa vireessä jälleen. Hieman painoi ehkä liikaakin kun omat jalat sekoili missä sattuu - varsinkin ekalla pätkällä. Täyskäännöksiä ja oikealle käännöksiä otettiin paljon. Loppuun vielä yksi liikkeestä istuminen mikä hienosti - siitä loppupalkat jonka jälkeen käytiin vielä pienellä kimppalenkillä.

Kiitos Hannalle avusta ja seurasta!