Aamupäivä meni tänään maanantaina asioita hoitaessa poikien kanssa ja kello kahdeksi suunnattiin yhden koulun kentälle, missä treffattiin jäljestämisen ja tokoilun merkeissä Taina ja Ipa sekä Hanna, Veeti ja Veikka. Tallasin Huille ehkä 50-60 metriä pitkän jäljen missä muistaakseni kaksi kulmaa. Jälki vanhentui reilun tunnin ja oli pohjaltaan ehkä aika haastava koska osittain aika kuivunuttakin nurtsia. Hui ei ollut ehkä ihan parhaimmillaan jäljellä, vaikkakin selvitti kulmat hyvin ja kaikkisuudessaan koko jäljenkin. Pitää ensi kerralla tehdä astetta helpompi reeni, ärsyttää vaan kun reenipaikat on hieman kortilla kun maajussit eivät voi ajaa kesantojaan lyhyeksi ;D

Ennen jälkeä otin Huin kanssa tottistelusession, missä ensin parit vauhtiluoksetulot lentävälle lelulle - missä tosin eka kerralla onnistuin heittämään lelun niin että Hui ei nähnyt sitä, hyvä minä! Toisella kertaa sitten jo onnistuin siinäkin vaativassa tehtävässä.. Sitten otettiin kertaalleen noutokapulaleikkiä, jonka jälkeen peruasentoja ja pätkä seuraamista. Loppuun vielä eteenmeno pallolle. Hui oli ihan mukavan pätevä ja reipas kaikkisuudessaan :)

Vau pääsi myös tottistelemaan, seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja. Samoilla vanhoilla virheillä höystettynä, mutta pääasia että tehtiin :) Osku vietti oloneuvoksen päiviä kotosalla ja pääsi pariin otteeseen metsälenkille, plus yhdelle omatoimimatkallekkin..

Iltasella vielä agirotupalaverin jälkeen otin lyhyen perusasentosession Huin kanssa jonka jälkeen myös aloitettiin purkki-ilmaisun alkeet. Hyvinkin nopeasti herra tajusi että menemällä maahan saa purkista makupalan - kiitos Taina vinkistä, että tätäkin voi jo alkaa opettamaan, välillä kun tosiaan tuntuu että jankataan ja jankataan samoja "vanhoja" asioita :))