Maanantaina saatiin Hannan kanssa kellot ja aikataulut mukavasti synkkaan, että saatiin nopsasti reenattua kaikki neljä koiraa ennen kuin minun, Empun ja Valtsun piti hakea perheen sudenpentu partiosta Silmänisku. Mitä elämä olisikaan ilman kelloa!

Treffattiin Tesomalla, missä kerittiin hiekkakentällä reenaamaan Vaun ja Huin verran - sen jälkeen piti vaihtaa paikkaa jalkapalloilijoiden tieltä.

Vau pääsi ensin vähän humputtelemaan. Otettiin maalinkiertoja mitkä meinasivat olla hankalia koska Vaun mielestä kierrettävä oli aivan liian suuri Yllättynyt. Saatiin kuitenkin pelittämään tarpeeksi monen yrityksen jälkeen ja vielä molempiin suuntiin. Tehtiin myös hieman seuraamista, ja yksi nouto 2kg kapulalla - missä hämmästyttävän vähän pureksintaa.

Huin kanssa aloiteltiin taas seuraamisella. Sama idea reenissä, eli hieman hetsausta lelulla, reipastahtista menoa ja nyt myös mukana vaihtelua itse seuraamisessa - juoksua, hidasta käyntiä, kiemurtelua, pysähdyksiä sekä käännöksiä. Hanna naksutteli joten saatiin vielä palkkaukset ajoitettua oikein. Tehtiin 4-5 eri mittaista pätkää ja seuraaminen oli hyvää! Muutama satunnainen päännytkäytys siellä tuli mutta korjasi kuitenkin asennon oikeaksi ja oli kaikenkaikkiaan tosi hyvä! Tällä tsydeemillä nyt myös eteenpäin.

Sitten jatkettiin maahanmenoilla, nämä ihan ok - namilla palkaten.

Luoksetuloja otettiin ensin patoamalla ja vapauttamalla istumaanjätöstä kesken mun etenemisen lelulle. Hyvin keskittyi minuun eikä pyöritellyt päätään! Luoksetulojen loppuun vielä yksi vauhtiluoksetulo, mikä hyvin.

Hieman kikkailtiin perusasentojumpan kanssa, yksi superhyvä ja nopea pepun kääntö - ja muutkin ihan mallikkaita. Hyvä on tässä muistaa reenata kääntöä aina yli jotta peräpään käyttö todella tehostuu. 

Reenien loppuun vielä eteenmeno pitkältä matkalta. Tämä ok.

Huin reenin jälkeen jouduttiin tosiaan vaihtamaan paikkaa. Veetin ja Veikan reenailtua Hui pääsi vielä uudelle kentälle hieman tekemään peräpäänkäyttöreeniä sekä seisomisia. Molemmat hienosti, eikä myöskään reagoinut yhtään nuoriin miehiin mitkä yrittivät ilmeisesti kaivaa skeittirataansa lumen alta - kevättä ja kesää näyttävät odottavan siis aika moni muukin kuin me koiraihmiset Cool.

Oli tosi mukavat ja näpsäkät reenit, kiitos taas Hannalle avusta ja vinkeistä!!