Lauantaina oli tiedossa häihin lähtö, joten aamupäivä meni aika pitkälti järjestellessä poikien yökylävisiittiä sekä ruokia, häävaatteita yms.yms.. Tein Oskun ja Vaun kanssa vajaan tunnin mittaisen lenkin ja totesin taas että pitäisi nyt vihdosta viimein ryhdistäytyä lenkkeilyn suhteen, missä mun kunto on?

Huin kanssa otin lauantaina vähän tottista sisällä ja se sai ulkoilla koko aamupäivän. Lauantaipäivän ja pitkän illan koirat olivatkin sitten yksin, tosin onneksi naapurin Minna kävi koirat pissattamassa.

Sunnuntaina olin jotenkin aivan väsy lauantain hääreissusta ja aamupäivä meni nukkuessa. Neljän maissa treffattiin Hannan kanssa jälkipellolla mihin tallattiin jäljet pennuille. Siitä siirryttiin Haaviston kentälle tottistelemaan, missä Hui pääsi aloittamaan. Otin namilla imutusta ja perusasentoja sekä luoksetulon loppuasentoa. Nämä ok. Sitten lelulla puunkiertoa sekä vauhtiluoksetuloa, mihin saatiinkin nyt ihan eritavalla vauhtia kun otin lelun heti Huin lähtiessä esiin ja hetsasin sitä koko matkan. Hannan kanssa todettiin että pitäisi vaihdella tuota lelun esiinottamistakin jotta koiralle ei tulisi ehdollistumista sen suhteen koska se lelu lentää - ja varsinkin Huille kun sillä nyt tuntuu olevan tuota paimentamistaipumusta aika lailla. Lopuksi vielä leikittiin Huin kanssa kahdella pallolla, missä olen saanut sen liikkumaan jo ihan kivasti - seisomisreenejä odotellessa. Aivan loppuun otettiin vielä ampuminen, missä Hui ehkä hieman reagoi ekaan paukkuun (käänsi päänsä), mutta kaksi seuraavaa oli jo täysin reagoimattomat. Lisää ampumista siis vaan.

Veikka pääsi myös hieman touhuamaan kevyitä harjoituksia, ja sen jälkeen otettiin Veeti ja Vau yhtä aikaa tokoilemaan. Vaulla otin seuraamista, missä se edisti ihan älyttömästi. Johtuen omasta viretasosta en alkanut pahemmin korjailemaan.. :/ Lisäksi sitten seuraamista, ja luoksetulot. Loppuun vielä noudot sekä paikallaolo, mikä olikin pitkästä aikaa Vaulle aikamoinen koettelemus. Se hytkyi ja heilui Hannan käskyttäessä Veetiä - ja lopputulemana oli ryöminyt eteenpäin ainakin kahden metrin verran. Vaun osalta tottiksessa riittäisi työsarkaa ;)

Tottisten jälkeen ajettiin takaisin jälkipellolle missä jäljet olivat vanhentuneet reilun tunnin. Sekoilin jotenkin hienosti jälkimerkkien kanssa ja kun olin jo jäljellä Huin kanssa niin Hanna totesi että taidat olla meidän jäljellä ;D Ohhoh, anteeksi vielä kerran Hanna ja Veikka! Hui jäljesti hienosti Hannan tekemän jäljen, kuten myös Veikka mun Huille tekemän jäljen :) Tälläistä reeniä olisi hyvä tehdä ihan suunnitelmallisestikin - eli ajaa toisen tekemiä jälkiä aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus.

Maanantaiaamuna alkoi kauan aloitettu eskari Atella. Koirien kanssa aloitin työpäivän pienellä tottistelusessiolla sisätiloissa, Vaulla kaukoja ja seuraamista - Huilla seuraamista lelulla ja perusasentoja + "pelkästä" kontaktin pidosta palkkaamista.