Eilen suoritin Lallin kanssa JK2 kokeessa maasto-osuudet, koska Tainaa ei mahoineen tohdi enää metsään päästää. Hyvin me Lallin kanssa oma osuutemme hoidettiin, mitä nyt janalla hieman sählättiin. Tuomari kuitenkin kehui ja vähensi lopulta pisteitä vain 8.. vai 7. Kaikki kepit löydettiin ja esineruudustakin nousi hienosti kaksi esinettä.

Tottikset suoritti Taina ja vallan pätevän näköistä tekemistä! Hienoa, onnittelut Tainalle ja Lallille hienosta ykköstuloksesta ja tervetuloa kuninkuusluokkaan!

Heti kokeen perään tehtiin pienet reenit Pirkkahallin kentällä yhdessä Pian ja Tuplan kanssa. Mikä siinä on että en saa tuosta PK tottiksesta sellaista että siitä jäisi hyvä fiilis? Aloitettiin paikallamakuulla, siinä ei ollut mitään ihmeellistä. Palkkasin tästä, ja sitten liikkeisiin. Seuraaminen oli ihan sinnepäin jees, henkilöryhmäreeniä pitää nyt saada paljon! Huisku vähän alkaa pälyillä kun mennään ryhmään ja se on todella tyhmää. Jäävät kaikki oikein, mutta miksi niihin ei saada sitä säpäkkyyttä? Argh. Todenteolla alkaa hermostuttamaan miten Huin tekemistä tullaan uusien sääntöjen valossa tulkitsemaan. Noudot oli hienot, tässäkin ilmeisesti meitä tulla rokottamaan uusien sääntöjen valossa - jollen sitten kouluta Huita niin että sen on otettava katsekontakti ennen "tuo" käskyä. Ilmeisesti tälläistäkin ainakin jotkut tuomarit nyt sitten suosivat. Telineiden suoritukset tosi hyvät ja voimakkaat, kaikissa luovutuksissa tosin törmäsi. Siinä yksi asia hiottavaksi.. Eteenmeno pallolle - ei tietenkään yrittänyt varastaa kun oli kytkettynä pieneen lyhyeen hihnaan. Hui oli myös erittäin koomainen mentäessä kapuloille + telineille + eteenmenoon - se vaikuttaa väkisinkin yleiskuvaan. Plääh.