HUH kun oli rankka reenikeikka tänään . Pian ja poikien kanssa reenailtiin jälkeä ja esineitä Pinsiön puskissa ja puuskutettiin ainakin Pian kanssa ihan huolella. Pinsiön maasto näyttää noin äkkiseltään ihan tasaiselta ja helpolta, mutta kun tutustuu tarkemmin tulee vastaan huikeita mäkiä laskeutuen soliin ja maaston muutos on melkoinen varvikosta heinikkoon.. Tuplan jälkeä kun tallasin menin jo vähän sekaisin kartalla ja pienen miehen jäljestä tulikin aika haastava - minkä se pätevänä selvitti hienosti!

Pia teki Huille jälleen tosi hyvän jäljen, ja tällä kertaa näytettiinkin Huille jana näkölähtönä.  Janalla Hui otti jälleen takajäljen, oikealle päin kääntyminen on sillä kyllä tosi vahvana tällä hetkellä. Jälki oli Huilta muutamaa pientä hairahdusta lukuunottamatta ihan hyvä suoritus. Kuudesta kepistä mukaan löytyi viisi, se yksi jäi kun Hui pyörähteli jotakin ylimääräisiä kuvioita. Kuitenkin ihan hyvä suoritus, ja ne viisi nostettua keppiä ilmaistiin hyvin! Loppusuora mikä kulki tien laitaa oli hieman levotonta jäljestystä, mutta hyvin Hui sen lopulta selvitti. Janareeniä pitää nyt ottaa erikseen ja myös helpottaa hieman lähettämällä asteen verran vinossa jäljen suuntaisesti jotta tulisi onnistumisiakin janalla. Hyvin Hui etenee eteenpäin janalla, mutta sitten se että se ottaisi jäljen oikeaan suuntaan.. Kaikki pisteet kun on tervetulleita silmällä pitäen VOI:n kokeita .

Jäljen vanhetessa otettiin esineruutu. Huille kolme esinettä peräkanaa - joista ensin nousi keskiesine suht helposti. Takimmaisen nostoon tarvittiin muistaakseni pari lähetystä ja etuesine nousi vasta kun sitä näytettiin - ei siis ihan huippu suoritus.. Hyvällä vauhdilla ja taakse edeten Hui työskenteli, mutta nenä ei kyllä ollut ihan täysillä auki. Lisää reeniä!

Jalat on vieläkin ihan puhki kun kavuttiin niitä solia ylös alas useaan otteeseen. Erittäin tehokas reeni-ilta siis kaikinpuolin . Kiitos Pialle seurasta ja avusta!