Huh, takana suhteellisen rankka päivä - yksinhuoltajana kahden villin lapsen ja kolmen koiran kanssa ei ole ihan helpoimmasta päästä, onneksi mies kotiutuu huomenissa ;) Rankkaa on ollut lähinnä siksi että pojat ovat niin kovin innostuneita Huista, mikä kuitenkin vaatisi oman rauhansa ja lepoaikansa - mutta kuten sanottua, eiköhän se into tästä toivottavasti laannu :) Onneksi on pennulle tuo häkki olemassa, minne saan sen levolle ja rauhoittumaan - pois innokkaiden apureiden käsistä..

Aamusella suunnattiin automatkalle kohti Lielahden Viherpuu myymälää. Hui sai matkustaa jälleen häkissä, Oskun ja Vaun matkustaessa häkin vieressä. Hui kovasti protestoi jälleen, mutta rauhottui jo hieman ennen kuin saavuttiin perille. Itse myymälässä herra käyttäytyi reippaasti ja sai valtavasti ihailevaa huomiota kaupan asiakkailta. Se söi reippaasti kinkkua vieraiden käsistä ja nuoli vielä palkaksi aika monet kasvotkin ;) Kotimatka sujui myös Huin osittaisella säestyksellä, mutta loppumatkasta se jo kävi pötkölleen ilmeisesti todeten että laulut ei nyt auta..

Iltapäivästä suunnattiin poikien parturiin, minne Hui matkusti tällä kertaa täysin hiljaa :) Parturissa se herätti jälleen ihastusta ja oli mitä mainioin "asiakas". Laitteiden äänet ei sitä hetkauttanut ja loppuajan se jo veti sikeitä parturin lattialla.

Alkuillasta laitoin Huin (mielestäni) väsyneenä häkkiin ja lastenhoitajan avustuksella pääsin lenkittämään Oskun ja Vaun. Hui jäi huutamaan häkkiin, ja se oli mitä ilmeisemmin metelöinyt sitkeästi koko lenkkini ajan.. Muutaman kerran se on jo itse mennyt häkkiin ja käynyt unille - joten eiköhän se siitä hyväksi muutu sekin.

Illalla tehtiin vielä makkararuutu pihan nurmikentälle ja Hui oli supertaitava. Se pysyi hienosti ruudussa ja siitä kerran harhautuessaan hakeutui heti takaisin, hieno pieni mies!

Päivän mittaan otettiin myös luoksetuloja poikien suotuisalla avustuksella, hyvin meni. Jatkettiin myös seuraamisharjoituksia imutustekniikalla sekä harjoiteltiin kontaktin ottoa. Pieni mies vaikuttaa tosi rohkealta ja reippaalta pakkaukselta, kotipihassa se on myös aika itsenäinen kulkija ja saattaa jo lähteä suhteellisen kauaskin. Mietin että pitäisikö sen suhteen "tehdä" jotain, en tietenkään sitä vaaranpaikkoihin päästä - mutta mietin että miten sitä pitäisi kontrolloida kun se mennä haihattelee ;D ? Vinkkejä :) ?