Neljän jälkeen maanantaina treffasin Hannan, Veikan ja Veetin Mutalassa. Otettiin ensin pennuilla sessiot. Veikka on kehittynyt kyllä tosi paljon :)  Hui ei ollut ehkä ihan parhaimmillaan, vähän niinkuin vaisu - olisiko ollut sitten väsynyt tms. Huihan on nyt ollut koko päivän mukana menossa, eikä se oikein rauhoitu mammimaan vaan säätää koko ajan jotain. Ilmeisesti pitäisi vaan laittaa sitä enemmän häkkiin päiväunille.

Noh, aloitin perusasentojumpalla ja saatiin Hannan valvovien silmien alla ihan onnistuneitakin suorituksia. Mun oma käsi se vaan tahtoo seilata aika lailla, joten sen kanssa pitää olla tarkkana. Hyvä saada palautetta aika ajoin omaan touhuun, niitä omia virheitään kun ei näe. Sitten jatkettiin imutuksella mikä ihan ok. Otettiin myös yksi luoksetulo ja session loppuun leikkiä ensin räsyllä ja sitten kahdella pallolla. Hui selkeästi taas jähmettyi pallojen vaikutuksesta, joten pitää keskittyä enemmän repimisleikkeihin räsyillä kuin "päätähuumaaviin" palloihin ;)

Vau ja Veeti ottivat parina vähän tottista. Vau aloitti paikallamakuulla, missä olin hyvinkin lähellä. Tottiksessa kikkailtiin jotain pientä näin kotitarpeiksi, seuraaminen on kyllä nykyään aika järkkyä kun neiti edistää - mutta en ole jaksanut siihen liiemmin puuttua, kunhan nyt pidetään hauskaa. Loppuun otin Vaulla vielä A:n kontaktia muutamat toistot, ne ihan ok.

Huille ja Veikalle otettiin toiseen sessioon ampumiset ruualla, Hui nosti hieman päätään ekalla paukulla mutta mielestäni reagoi enemmänkin kentällä olleeseen muuhun hälinään kuin niinkään itse ampumiseen. Ihan ok setti sekin siis.

Huomenna Vau pääsee Caritan kanssa ensimmäisiin ja viimisiin reeneihin ENNEN Agin SM kisoja, mutta lahjattomathan ne vaan reenaa ;) Toivon mukaan huomenna saan aikaiseksi myös tehtyä jäljen Huille..