Tiistaina jatkettiin taas agirotutalkoilla jonka jälkeen lähdin "poikien avustuksella" tekemään Huille jälkeä kappelin nurtsille sekä käyttämään Oskua ja Vauta kallioilla lenkillä. Plääh, lenkin saldo oli aika onneton - Valtsua kun piti kesken kaiken käydä kakattamassa kotona ja Atte puolestaan onnistui astumaan Vaun kakkakasaan, se kun on niin siivoton että voi tehdä hätänsä vaikka aivan keskelle polkua.. Ei siis kovin hauska lenkki :O

Huin jälki onnistui kuitenkin ihan hyvin. Se oli hieman helpompi kuin maanantain, ja vanhenikin vain noin 45 minsaa. Kulmia taisi olla 2 tai 3, ne kaikki hyvin.

Kuudeksi suunnattiin Mutalaan missä Vau pääsi liitelemään Caritan kuskaamana. Reenit näyttivät kulkevan ihan mukavasti ja ainakin kontaktit pelittivät tosi hyvin. Eipä tainnut tulla yhtään lähdöstä varastamistakaan. Hienoa Vau ja Carita siis :)

Huilla otin yhden luoksetulon ja sivulletuloja sekä seuraamista. Paljon myös leikittiin. Pääasiassa kuitenkin keskityttiin seurailemaan reenejä ja käyttäytymään siivosti kentällä. Pariin otteeseen jouduin Huita huomauttamaan kun se meinasi aloittaa riekkumisen. Ekalla kerralla se tärppäsi suhteellisen kevyesti mua kädelle (hieman nipistin pyllyvilloista kieltäessäni), jonka jälkeen se oli aivan h-moilasena ja mielisteli minkä kerkisi - taidettiin siis molemmat hämmästellä yhtä paljon sen käytöstä, Hui kun ei ole vielä kertaakaan uhmannut tai koetellut mun sanomisiani (jos nyt ei lasketa sen viipottelua naapurin pihassa..).

Keskiviikkopäivä oli koirille totaalinen oloneuvospäivä, sillä kävin viemässä vintiöt mummulaan hoitoon ja laiskotti niin että en jaksanut ottaa edes koiria mukaan. Huomenna pitääkin hieman touhuilla jotain, sillä sitten edessä on varsin toiminnallinen koiraviikonloppu - Agirotu - tosin ILMAN omia koiria :)