Tänään reenattiin Nokialla hiekkakentällä kera Pian ja pikkulasten. Mukavat ytimekkäät reenit jälleen!

Hui teki tokojuttuja. Aloitettiin seuraamisella, Pia käskytti. Kaikenlaista - olikohan se nyt hitaassa vai juoksussa kun olin voimakkaasti kääntyneenä Huiskuun päin. Lisäksi sivuaskellukset reeninpuutteen takia hieman hukassa. Hui kuitenkin hyvässä vireessä ja tuntui hyvältä - mitä nyt painoi . Seuraamise n jälkeen liikkeestä istuminen, siinä Hui teki tosi hyvän napakan istumisen, jes! Istumisesta jatkettiin muistaakseni ruudulla. Sekin nappisuoritus, Hui paineli vähän käsijarru päällä ruutuun - mutta suoraan sisään ja hyvin reagoi pysäytys käskyyn. Voi kun tämän saisi nyt säilymään tällä tasolla ainakin sinne piirinmestaruuskisoihin asti - ja toki pidempäänkin.

Ruudun jälkeen sitten tunnari. Tehtiin kisamaisesti. Tunnari oli sijoiteltu niin että sen takana suht kaukana ruutu. Ensin näytti siltä että Hui singahtaa ruutuun, mutta kääntyi sitten kuitenkin hyvin haistelemaan. Nappasi tosi nopeasti (ja varman oloisena) oman ja toi sen hyvin luovutukseen. Jeee! Tästä hyvät palkat ja hetken huili autossa.

Tokassa setissä otettiin ensin vähän kaukoja. Muut vaihdot suht mukavasti, mutta seiso-maahan vaihto kaukaa tuottaa heti liikevirheen.. Sitä pitäisi nyt vaan jaksaa jumpata läheltä ja tehdä triljoona toistoa. Reenien loppuun vielä luoksetuloreeniä. Se ei nyt oikein pelitä. Huilla vauhti nollilla kun kyttää niin pysäytyskäskyjä. Seisominen kuitenkin otettiin ja sen lisäksi vain suora luoksetulo. Taidan tehdä nyt niin että otan pysäytyksiä vain kiertojen kautta ja itse luoksetuloja suorana.

Kiitos Pialle taas seurasta ja avusta - huomenna jatketaankin sitten maastotreeneillä!