Tiistaiaamu alkoi taas tottistelusessiolla Huin kanssa. Jatkettiin jälleen kerran samojen teemojen kanssa, perusasentojumppaa, imutusseuraamista sekä leikkimistä. Myös luoksetuloa muutamia toistoja. Nämä kaikki hyvin! Osku ja Vau pääsivät taasen pitkälle metsälenkille ja kerrankin kävi niin hyvä tuuri että rankkasade alkoi juuri kun kotiuduttiin..

Iltapäivällä ennen kuin hain pojat hoidosta kävin tekemässä jäljen kappelin nurtsille. Jälki oli n.50m pitkä, siinä oli 3 vai 4 kulmaa. En antanut jäljen vanhentua yhtään ja se kyllä näkyi Huin levottomana jäljestämisenä - tai näin ainakin syyn itse päättelin. Kovasti se teki töitä, mutta selkeästi näin että lyhyempi nurmi ja aivan tuore jälki aiheuttivat sille päänvaivaa. Nyt pitääkin alkaa selkeästi vanhentamaan jäljen ajoikää.

Tiistai-illalla otettiin kotosalla vielä pienet tottistelut, kaikenkaikkiaan ihan onnistunut päivä!

Keskiviikkona olin kaupungilla ja koirat suhteellisen pitkän päivän kotosalla. Neljän maissa treffasin Hannan, Veikan ja Veetin Mutalassa. Vau ja Veeti pääsivät ensin tottistelemaan, otin Vaulla lähinnä seuraamista lelulla, kaukokäskyjä sekä yhden luoksetulon - jälleen siis mukavaa kikkailua kotitarpeisiin ;)

Huin kanssa jatkettiin edelleen perusasentoja jotka ihan ok, sekä imutusseuraamista. Myös yksi luoksetulo lelulle Hannan avustamana. Leikkiminen oli tänäänkin ihan mukavaa, pallolelun luoksetuontia hieman reenailtiin, Huin mielestä kun minä voin liikutella jalkojani ja käydä hakemassa sen sen luota - vaikka minä olin juuri toista mieltä :))

Veeti ja Vau käväisivät myös esineruudussa, missä molemmat olivat varsin päteviä!

Ihan loppuun otettiin vielä pennuille ampuminen ruuan yhteydessä, kumpainenkaan ei reagoinut yhtikäs mitenkään. Hieno homma.

Iltasella käytiin vielä koko koiralauman ja poikien kanssa pienellä pyörälenkillä - pojat siis pyöräilivät ja me käveltiin. Huin mielestä hauskinta kävelyssä on hihnassa roikkuminen, mutta edellisistä pentuajoista muistelisin että se on pennuille aika tyypillistä.. Hope so ;D