Tänään reenattiin Pian ja Heidin kanssa Kangasalalla. Ennen metsään siirtymistä, otin pikasen reenin Kyötikkälän kentällä. Huisku oli hyvässä vireessä ja teki hommia hyvin - otin tarjoamisen kautta perusasentoa ja seuraamista + yhden liikkeestä istumisen, maahanmenon + luoksetulon - ja loppuun vielä A este noudon. Nämä kaikki hyvin .

Metsässä aloiteltiin esineillä. Esineruutuna täyssyvä kaistale, missä esineet takanurkissa, takana keskellä, keskellä keskellä ja oikealla edessä. Hui työskenteli ihan ok, lisää voimakkuutta siihen vielä kaivataan. Meneehän se toki reippaalla laukalla mutta osittain siinä on hieman diibadaabailua mukana - lisää motivaatiota siis mukaan vielä vähän! Hui nosti muistaakseni takannurkat sekä keskellä ruutua olleen esineen.

Heidi teki Huille haastavan ja sitämyöden erittäin hyvän jäljen - kiitos . En katsonut kellosta kuinka kauan jälki vanheni, mutta taisi se lähemmäs pari tuntia olla. Jana oli AVO:imen luokkaa, ja janalla Hui toimi varsin mallikkaasti. Tarkasti hieman takajälkeä mutta lähti hyvin itsenäisesti oikeaan suuntaan. Hui oli oikeastaan aika superhyvä koko jäljellä, kaikki kuusi keppiä nousivat hyvin ja se jäljesti muutamaa paikkaa lukuunottamatta sille ominaiseen tyyliin - voimakkaasti mutta silti rauhallisesti. Muutamassa paikassa se oli hieman ehkä epävarma, tarkasteli kauheasti jne. - mutta hyvin kuitenkin itsenäisesti selvitti kaiken. Olin aivan supertyytyväinen Huiskuun - lisää tälläistä!! Kiitos Pialle ja Heidille kivasta reeni-illasta!