Huin kanssa otin vielä keskiviikkona ulkona seuraamista lelulla palkaten, ohessa yksi kuva. Kuvaaja oli hieman ulkona työtehtävästään ja onnistuneen otoksen saaminen vaati yllättävän monta toistoa. Kenties vika oli kamerassa joka alkuillan hämärässä vain tarkensi, tarkensi ja tarkensi.. Videotakin otettiin, mutta en edelleenkään osaa niitä tänne tuoda :(

Huin seuraaminen oli mielestäni hyvää ja minäkin muistin jälleen tuon palkkauksen oikean järjestyksen; naksu, palkka ja kroppa suorana :)

1915185.jpg

Tämän lisäksi otettin kaksi vauhtiluoksetuloa lelulle niin että palkka oli näkyvissä jalkojeni välissä heti kun kutsuin Huin. Hetsasin molemmilla kerroilla myös heti ja palkan heitin nyt jalkojeni välistä. Ei banaanista tietoakaan :) Pitää päästä tekemään näitä nyt myös kentälle, missä matkaa sitten hieman enemmän. Lopuksi leikittiin ja temppuiltiin ja samalla Harri ampui kaksi kertaa. Hui kuuli kyllä paukut, mutta jatkoi raivoisaa pärinäänsä lelussa roikkuen. Nyt ampumista on otettu vaihdellen 1-2 kertaa viikossa, voisi vaikka vaihteeksi ottaa ihan viikon kuurin niin että joka ilta joko tottistelun / leikkimisen tai iltaruuan yhteydessä ammuttaisiin.

Hui pääsi paimentamaan poikia sisälle ja itse lenkkeilin vielä metsälenkin koirien ja naapurin Hannan kanssa. Ihana kuulas syksyinen ilta ja lenkkikin kulki mukavasti.