Keskiviikkona kävin hakemassa Huille uuden noutokapulan. Ei ole sitten ainakaan peleistä ja rensseleistä kiinni tämä touhu.
Hui pääsi tänään ekaa kertaa asteen pidemmälle lenkille (ajallisesti n.20min) ja mitään erityistä ei onneksi sen jälkeen ilmennyt. Hui vetää kuin hinaaja, joten nyt mulla on kaksi hinaajaa (Vau ja Hui) ja yksi puskajussi (Oskun täytyy koluta joka ikinen puska ja pensas - jos vain sen niin soisin tekevän) - tarkemmin miettien en tiedä enää kuinka paljon odotan meidän neljän yhteisiä lenkkejä Yllättynyt Onneksi Vauta ja Huita voi pitää paljon auki, tai ainakin Vauta..

Illalla treffasin Hannan ja Veikan tokoreenien merkeissä. Auton mittari näytti jossakin vaiheessa matkaa kohti Lamminpäätä -15 astetta ja mietin jo että mitä järkeä tässä on. Mutta hyvät oli reenit! Veikka oli tosi taitava ja kun se oli saanut tehdä hommansa oli Huin vuoro. Hui aloitti maahanmenoilla. Tehtiin pitkälti isojen apujen kera, muutama taidettiin ottaa myös pienemmin avuin ja onnistumisiakin saatiin. Hyvähyvä että joku asia ainakin etenee.

Sitten jatkettiin uuden noutokapulan kera. Aivan kaameeta eiliseen verrattuna. Saatiin ehkä 2/10 onnistunutta kapulan tuontia. Hui väyläsi ja hillui kapulan kanssa. Taas mietittiin ja pähkittiin asiaa, Hannan ja omastakin mielestäni Hui taitaa pitää kapulaa vähän leluna ja käyttäytyy sen kanssa vähän miten sitä itseä sattuu huvittamaan. Mietittiin josko kapula kuitenkin olisi järkevää jättää jäähylle hetkeksi - odottamaan lelupalkkaa - vai pitäisikö jatkaa sisätiloissa ainakin pitoreeniä ja ottaa siihen nyt natsiasenne ja kertoa Huille että kaikki mahdollinen väylääminen + päänheiluttelu (kyllä - Huin pää pyörii kuin hyrrä sen pitäessä kapulaa..) on ehdottomasti kielletty..

Vaivuin lähes epätoivoon, mutta reenin loppuun tehtiin sitten vielä seuraamista namilla Hannan naksutellessa. Muutama palkka ihan perusasennosta ja sitten eri mittaisia pätkiä. Hyviä pätkiä saatiin, mutta mukaan mahtui myös huomauttamista - Hui kylläkin petrasi hyvin!

Kiitos taas Hannalle seurasta ja hyvistä kommenteista :)