Tärkein ensin, eli ei enää pärskintää Nauru. Edellispäivänä Hui niiskutti aika pahankuuloisesti takaisinpäin mutta eilen en kuullut sen pärskivän kertaakaan, ilmeisesti nenäpunkkihäätö on tehonnut. Tehostelääkitys kuitenkin vielä reilun viikon päästä!

Otin pihassa hieman tokotteluja päivällä. Seuraamisen aloituksia ja perusasentoa + maahanmenoja.

Iltasella olin Ylökkin järjestämässä Haku kokeessa töissä. Hui ja Vau pääsivät mukaan tallaamaan esineruutua, ja Hui hengasi hieman tottisten ajan kentän laidalla kuullen mukavasti pauketta taas hetken tauon jälkeen. Ei sen kummallisempaa reagointia.

Kisojen päätyttyä otettiin pikareenit vielä Hannan ja poikien kanssa. Huilla otin hieman seuraamista mikä aika innokasta, pitää nyt muistaa ottaa paljon vasemmalle käännöksiä sekä ympyrääkin vasemmalle jotta se vanha poikittamisvaiva ei vain putkahda mistään uudestaan. Lisäksi otettiin hyppyä. Hanna vei markkerin valmiiksi Huin näkemättä, ja eka hyppy olikin vallan hyvä. Otin muutamat toistot ja tulihan sitä jumitusta esiin. No, korjailtiin ja saatiin onnistuneet suoritukset ja siitä tietysti palkkaukset Cool.

Tänään aamusella otettiin hieman sisätottista, lähinnä maahanmenoja, perusasentoa ja täyskäännöstä - mitä nyt mahtuu eteisen matolla ottamaan..