Tiistaina ajeltiin Hannan kanssa Hollolaan kimppareeneihin. Paikalla mukavan paljon ihmisiä Hymy. Reenit pyöritettiin kahdessa vierekkäisessä kehässä niin että toisessa oli VOI ja ERIVOI koirat ja toisessa ALO ja AVO koirat.

Aloitettiin luoksepäästävyydellä ja paikalla makuulla. Molemmat ok, maahan Hui meni tosin asteen verran liian hitaasti. Liikkeet suoritettiin kahdessa erässä, samalla ajatuksella kuin ne sitten itse SM:missäkin tehdään. Ensin kytkettynä seuraaminen. Riitalta vinkiksi että kannattaa ottaa hieman pidempi hihna jotta ei vahingossa tule nyppästyä. Seuraaminen oli raadin mielestä hyvää, itse olin hieman tyytymätön täyskäännösten tahmeuteen. Sitten liikkeestä maahanmeno, mikä liikkeenä oikein mutta saisi mennä nopeammin alas. Reeniä triljoona toistoa lisää Cool. Lopuksi vielä hyppy, mikä ok. Toinen sessio aloitettiin vapaana seuraamisella, mikä myös suht hyvää. Sitten liikkeestä seisominen missä "valmistelevassa osuudessa" vilkaisi toiseen kehään, pysähdys kuitenkin hyvä. Luoksetulon otin läpijuoksuna. Ihan mukavan onnistuneet reenit Hymy. Pekan kanssa tuli höpistyä aika paljon Huin tavasta työskennellä ja siitä miten se ilmentää viretilaansa. Mukavaa palautetta saatiin.

Tokotteluiden jälkeen porhallettiin Hannan, Katjan (ja Katjan kaverin) ja Arjan kanssa Löytyn kentälle. Hui aloitti paikallamakuulla Zenin parina. Paikallamakuussa ei huomauttamista. Itse liikkeissä otettiin pätkä seuraamista ampumisilla ja henkilöryhmällä, meni hyvin! Sitten liikkeestä istumisia kolme kertaa ja kaikki avuilla. Hyppynouto kokonaisena, hienosti meni! A esteellä Hui etsi ilmeisesti vielä kapulaa kun annoin vahvisteen paluulle (taputin esteen harjaa ja kehotin kiipee), kiipesi siis takaisin ilman kapulaa.. No, lähti ihan omatoimimisesti kapulan etsintään ja kiipesi sen kanssa pian A esteen yli. Hjyyvä! Loppuun vielä eteenmeno nahkapallolle mikä ok. Olin tosi tyytyväinen Huiskuun, hyvä vire ja homma pelitti ihan jees. Telineitä vielä muutamat toistot ennen kisoja ja niillä sitten mennään Cool.

Tottisteluiden jälkeen mentiin esineille. Tallattiin koko ruutu, missä esineet takana, keskellä ja edessä. Huille virittelyt ja se näki kun esineiden viejä tuli viimeiseltä esineeltä pois. Hui oli tosi taitava. Eka pisto tosin oli tyhjä, mutta seuraavilla nousi esineet järjestyksessä takimmainen, keskimmäinen ja viimeisenä etuesine. Kaikkia se joutui tovin paikantamaan, mutta hienosti jaksoi etsiä ja lopulta kiidätti ne hyvää vauhtia luovutusasentoon. Palkkailin kaikkien esineiden välissä. Olin taas tosi tyytyväinen - kivaa kun saa näitä onnistumisiakin eri saroilla ja vielä saman päivän aikana Nauru.

Olin yöllä joskus kahden aikaan kotona, kyllä me koiraihmiset ollaan ahkeria Silmänisku