Tiistaina vihdoin aktivoiduin reenisaralla. Aamulla otin hieman sisätottista, missä Hui kävi niin kierroksilla että meni aika hassutteluksi. Se tarjosi kaikkea mahdollista ja lähinnä sitten keskityttiin kuuntelemiseen. Ihana virtapiiri .

Carita ja Johanna olivat hakeneet Vaun agiliitoreeneihin mun ollessa parturissa ja oli Vaukin kuulemma seonnut sukkiinsa kun oli tajunnut että pääsee reenaamaan. Kiitos taas Carita ja Johanna!!

Huin kanssa lähdin hallitottisteluihin. Ekassa sessiossa seuraamista. Tein ensin yhden pätkän, missä näkyi nyt ns. vuoden takainen ongelma - ts. Hui on alkanut kurkkia muhun kontaktia edestäpäin - se kurkottelee siis ihan väärään suuntaan - mikä korostuu kun sen paikka on vireennostatusreenien myötä livennyt liian eteen. Hannalta hyvä muistutus ottaa reeniä nyt niin missä namilla palkaten ensin pari paikan ja pään asennon vahvistusta ja siitä sitten häivyttää namit nopeasti pois ja palkata lelulla. Tämä toimi hyvin - mikä näin jälkikäteen ajateltuna on superkivaa - koska muistelen aikoja jolloin Huilla ei voinut ottaa seuraamista namilla ollenkaan. Nyt vire siis pysyi hyvänä namillakin. Tehtiin muutamia eri mittaisia pätkiä (mitkä taisivat kyllä olla huolestuttavan samanmittaisia ), suoria ja käännöksillä - hyvin pelitti. Loppuun humputtelua lelun kanssa. Ekan session loppuun myös muutamat istumiset, mitkä nopeita + tuolin kiertoja.

Reeniajan loppupuolella otin Huin vielä hetkeksi uudestaan ja tehtiin parit pätkät seuraamista samalla kaavalla, toimi hyvin. Pitää ottaa tämä nyt ohjelmaan ja pitää reeni silti vauhdikkaana ja virettä nostattavana (lelupalkkaus).

Tottiksissa oli myös ihana jytky pentu Lalli, se oli jotenkin niiiiiin Huimainen että tuli ihan nostalginen olo. Tosin painotus sanalla jytky - sillä oli melkein jo nyt isommat tassut kuin mun pienellä balettitanssijan ruumiin omaavalla Huiskullani - tosin Huikin ON rotevoitunut .