Kapulanpitoreeniä ollaan tehty päivittäin, muuten ei erikoisia - paitsi että tänään tiistaina ajeltiin Hämeenkyrön lepakkovuorolle reenaamaan tottista. Mukaan pääsi vain Hui.

Huilla otettiin seuraamista. Aloitettiin namipalkalla, Hannan naksutellessa - ja Taina kuvatessa Hymy Hui oli ihan yli-innokas ja otti myös häiriötä muista koirista ja ihmisistä. Tekeminen ja touhuaminen on sen mielestä ihan ylisupermegaihanaa pitkän tauon jälkeen Silmänisku Parempi näin päin kuitenkin! Seuraaminen oli aika säätöä, mutta ihan onnistuneitakin pätkiä saatiin. Tehtiin eri mittaisia pätkiä ja palkattiin myös perusasennosta. Ongelmia oli vähän kaikilla saroilla - peräpää lähti ulos, Hui erkani, sekä kyseli palkkaa.. No, toistoilla saatiin kuitenkin onnistuneet ja palkanarvoiset suoritukset aikaan. Videolta katsottaessa suurimmat hankaluudet taitaa olla edessä tuon Huin ulospäin pyrkivän peräpään suhteen..

Tehtiin välissä hieman maahanmenoja, missä pitää muistaa palkkaus välillä myös Huista ulospäin vasemmalle jotta maahanmenoista ei tule vinoja. Maahanmenojen jälkeen jatkettiin vielä seuraamisella, nyt lelupalkalla. Eka pätkä ihan karsea, mutta Hui petrasi kun asiasta huomautettiin. Loppua kohden meno parani, hyvä Huisku! Myös tässä leluseuraamisessa välillä muistettava palkka ulospäin! Pienet hyvät reenit, kiitos kaikille avusta ja seurasta!