Tiistaina oli taas työntäyteinen päivä. Töissä ovat tainneet tajuta että olen oikeasti jäämässä kohta pois ja nyt pöydälle kaatuu kiihtyvällä tahdilla jos jotakin tekemistä.

Poikien ja Huin kanssa suunnattiin kuuden tietämillä kohti Teivoa. Menomatkalla tein Huille pellolle jäljen vanhenemaan. Teivossa oli ihan mukavasti porukkaa ja hälinää - sekä kuulutuksia, mistä yhtään mistään Hui ei ollut milleskään. Muutamille koirille se vähän muodosti "pulloharjaluukkia", mutta kun kerroin että se ei ole sallittua - jätti se ne touhut sikseen. Sikäli siis ihan positiivinen reissu että Hui oli tosi reipas ja avoin - saipa se aimo kasan rapsutuksiakin raviväeltä - eikä edes pöhissyt kenellekkään ihmisistä!

Jälki kotimatkalla sujui hyvin. Se oli vanhentunut vajaan puolitoista tuntia. Mittaa oli samat 250 - 300 metriä, kulmia sekä suoria että yksi terävä. Hui jäljesti jälleen hyvin, ainoastaan lopussa tuli jokin eksyminen ja pieni poikkeama pois jäljeltä - mutta kaikenkaikkiaan tosi hyvä suoritus. Myös "jana" oli hyvä, lähetin Huin jäljelle n.6-7 metrin päästä ja se eteni suoraan jäljelle ja lähti hienosti oikeaan suuntaan. Peltojäljellä ei kai liiemmin janoja harrasteta, mutta kai niitä näinkin voi samassa yhteyssä reenata.

Kotipihassa otettiin vielä ampuminen samalla kaavalla kuin eilen. Eli pallon kanssa. Leikin ja hetsasin pallolla, annoin Harrille "ampumismerkin" ja suurin piirtein samalla hetkellä kun heitin tuli myös laukaus. Hui ei välittänyt niin yhtään. Näitä toistoja taas neljä.