Tiistaina aamupäivällä pientä reeniä pihassa. Seuraamista, mikä oli hyvää - se oikea asenne ja vire löytyi! Yksi liikkeestä istuminen ja vauhtiluoksetuloja. Eipä taidettu ottaa sen kummempia.

Puoli kuudeksi mentiin Marian hallille agireeneihin. Olipas taas kivaa! Hui on aika potentiaalinen tapaus, mutta onneton on saanut aika huonon ohjastajan. Että se voi olla nopea ja että mä voin olla hidas. Tehtiin 7 esteen ratapätkää, mitä me tosin Huin kanssa taidettiin tehdä melkein este kerrallaan . Valssien on oltava liikkuvia, sitten pitäisi osata peruuttaa ja tehdä siinä liikkuva valssi.. höm, liian vaativaa mulle.. Polvi on taas aika kipeä, ehkä ensi kerralle muistan ottaa mukaani jo sen polvituenkin. Rataharjoituksen lisäksi tehtiin keppejä, keinua ja puomin alastuloa. Nyt ollaan tehty kaikkia esteitä edes vähän, saavutus sekin!

Agireeneistä porhallettiin sitten vielä tottisreeneihin Teivoon, missä treffit Hannan ja poikien kanssa. Vau sai ensin toimia häirikkökoirana Veikan parina ja hyvin toimikin . Vau on niiin erilainen kuin Hui, toki se nyt on koulutuksellisesti paljon matalemmalla tasolla - mutta kun siltä sitä sähläystä ja ylitsepursuavaa virettä löytyy ja sen tekeminen tuntuu, höpsö neiti.

Hui teki tottista Veetin parina. Ensin ilmoittautumiseen mistä seurautin paikallaoloon. Hui seurasi tosi skarppina ja tuntui tosi hyvältä. Suhteellisen pitkä paikallaolo, lähenteli varmaan ihan aitoa kisasuoritusta. Paikallaolosta kisanomaisesti pois, kaavion alkuun odottelemaan - seuraaminen taas tosi hyvää, olimpa iloinen jo tästä! Palkkaus "pilli" käskyn jälkeen, Hui skarppasi hyvin käskyyn - Hannan mukaan se käskyn kuultuaan laittoi suun kiinni ja nosti katseensa valppaasti muhun - tästä oli hyvä palkata!

Sitten otettiin seuraamista, tehtiin aika pitkiäkin pätkiä - näihin paljon käännöksiä, vauhdinmuutoksia, pysähdyksiä jne. Hanna kommentoi koko ajan joten pääsin palkkaamaan oikeassa kohdassa. Koko seuraaminen oli tosi hyvää, tosin yksi löysä täyskäännös mukaan mahtui. Otettiin muutamia eri settejä, näistä kaikista lelupalkka. Sitten yksi liikkeestä istuminen, se liikkeenä oikein, ei kuitenkaan niin nopea mihin Hui pystyy. Vahvistetaan nyt kuitenkin sitä että se ylipäätään istuu. Istumisen jälkeen parit 2kg kapulan luovutukset, minkä aikana Hanna vei eteenmenopallon. Eteenmenon valmisteleva on aika järkkyä, mutta kuten jo eilen taisin todeta en jaksa puuttua siihen kun se kontaktia kuitenkin tarjoaa sieltä jostain ruohonjuurten seasta kyntäessään.. Eteenmeno ok.

Eteenmenon jälkeen tovi leikkiä pallolla. Sitten laitettiin pallo pois, ja teetätin parit puunkierrot ja luoksetulon loppuasennot. Tämän jälkeen seuraamista pätkä, nyt tuntui hyvältä mistä hyvä palkka! Otettiin vielä toinenkin pätkä, mikä tosi hyvin - vauhdinmuutoksilla ja käännöksillä. Hyvä palkkaus vielä loppuun, jokerina hiasta loppu palkaksi megaihana pallo .

Reenien päätteeksi vielä lyhyt kimppalenkki, olipa kiva ehtoo!