Aika hassua, kirjoittaa KVA nimittäin. Siis Huisku on KVA, ihan yhtä hassulta ja oudolta tuntuu kirjoittaa se kuin tuntuu sanoa se ääneen! Mun koira on siis KVA, mun ihka ensimmäinen käyttövalioni, käsittämätöntä - ja niin ihanaa .

Tänään kisattiin Kyröskosken käyttökoirien jälkikisoissa. Kisat aloitettiin tottiksilla enkä muista että olisin ikinä milloinkaan jännittänyt näin paljon kisatilanteessa. Huisku ei ollut niin hyvässä vireessä mitä se oli Harjavallassa, liekö johtuneen sitten mun jännityksestäni vai mistä. Seuraaminen oli muistaakseni erittäin hyvää. Istuminen meni puutteelliseksi kun Hui jäi seisomaan - siinäkin minä töppäsin, kiljaisin käskyn miten sattuu enkä meidän maneeriemme mukaisesti tietyssä rytmissä vasemman käden kanssa. Pieni vipa tuli myös seisomisen luoksetulossa kun Hui yritti keilata mut törmäämällä aika lujaa - pysyin kuitenkin pystyssä. Muut osa-alueet meni tosi kivasti - erittäin hyvää ja erinomaista. Reecellä oli aika tiukka arvostelu joten olen 90 pisteeseen enemmän kuin tyytyväinen - jo ihan siis SM:iäkin silmällä pitäen.

Sitten menikin hyvä tovi ennen kuin päästiin maastoon. Jäljellä arvottiin numero kahdeksan joten ei ihan liiaksi odottamista. Huin jälki oli kaikkisuudessaan todella loistava, janalta täydet ja kaikki kepit nousi varmasti. Jälki oli voittajajäljen mittainen ja ihan haastellinen nyt noin muutenkin. Jäljeltä pisteitä kasassa siis täydet 170p.

Jäljen jälkeen pieni hetki lepoa ja esineruutuun. Hui nosti ekalla pistolla vasemman takakulman esineen. Tokalla pistolla nousi keskitaka esine. Sitten lähettelin Huita aika sitkeästi keskeltä ja oikeasta etukulmasta - mutta en tietenkään kertaakaan vasemmasta etukulmasta missä se pirun esine oli. Olimpa todella tyhmä - mutta onneksi ykköstulos nyt ei kaatunut tähän. Ja opimpa tästäkin taas.. Esineruudusta pisteet 22.

Kokonaistulos siis 282 pistettä ja sitämyöden valioituminen! Hurjan hienoa - olen kyllä niin onnellinen tuosta otuksesta ja siitä että ollaan monien ongelmien kautta päästy tähän tilanteeseen. Kiitos ihan hurjan paljon kaikille meitä kouluttaneille, tsempanneille ja ennenkaikkea niille jotka ovat tarponeet meille jälkiä ja reenanneet tottista kerrasta toiseen! Tästä on hyvä jatkaa!

..ja niin - jotta tämä olisi vielä hienompaa niin tänään, samana päivänä myös Hiski - Huin veli - on valioitunut EK:sta - hurjan paljon onnea Kaarina ja Hiski!!!