Maanantaina otin aamusella sisätottista Huilla, Vau ja Osku saivat tehdä taas temppuja.

Huilla alkuun kapulan nostoja 1kg:n kapulalla. Nopeasti palkka eteentuonnista. Nämä ihan hyvin, ekassa oli hieman hämmentynyt - ilmeisesti painavammasta kapulasta. Sitten jatkettiin perusasentojumpalla, tehtiin luoksetulon loppuasentoja ja siitä perusasentoon siirtymisiä, nämä mukavasti! Jäävistä liikkeistä tehtiin seisomista, reenattiin siis itse seisomista namipalkalla. Toimi hyvin! Tosin Hui alkoi myös ennakoimaan aika nopeasti.. Otin myös muutamat paikallaolon jätöt sekä ylösnostot ja reenisession loppuun aika pitkän paikallaolon, mistä vapautus suoraan maasta. Paikallaolo oli hyvä ja rauhallinen!

Iltapäivällä ennen lenkkiä tein vielä toisen setin seisomisia edelleen namilla palkaten.

Harrin kotiuduttua suunnittelin ensin lähteväni metsälenkille mutta aikataulu meni vähän kireeksi Aten partion takia. Lähdin kuitenkin metsään tarpomaan kun ajattelin kääntyä takaisin jonkin matkaa kuljettuani - jossain vaiheessa löysin kuitenkin itseni ja koirat juoksemasta Nauru kyseistä metsälenkkiä jotta ehtisimme koko lenkin ja ajoissa kotiin ennen partioon lähtöä. Olin ihan kuollut kun pääsin kotiin, pitäisi ilmeisesti juosta vähän enemmän ja ennenkaikkea vähän useammin Yllättynyt. Osku ei selkeästi olisi enää tahtonut jaksaa kunnolla juosta, vaikkakaan ei menty kovaa niin suurimman osan matkasta se ravaili flexin mitan päässä takana. Sitä ei siis jatkossa enää lenkeille mitkä kiireen vaatiessa muuttuvat juoksulenkeiksi.

Aten partion jälkeen säntäsin vielä Teivoon tokoreeneihin kera Tarjan, Annen, Hanna-Marin ja berni Leon (nyt ei muistu nimi mieleen..) omistajan kanssa. Otin Huilla reenin kahdessa osassa. Oli tosi hyvä reeni ennenkaikkea häiriön kannalta, Teivon paikkahan iltasella ei ole mikään liian valoisa ja Huin työskentelyä hieman tuppasi välillä haittaamaan osittain vieraat ihmiset - ja myös ekassa sessiossa piti ihmetellä berni Leota, mikä taisi näyttää vähintäänkin karhulta Huin silmissä Silmänisku. Hyvää häiriötä tälläiselle puskassa kasvaneelle maalaistollolle!

Ekassa sessiossa aloitettiin noudolla. Otin ensi alkuun kapulannostoja, missä eka oli huono. En tiedä oliko nyt kyse mistä, oudoista ihmisistä vai mistä - mutta Hui oli selkeästi epävarma. Autoin hieman ja palkkasin nopeasti hyvästä luovutusasennosta. Petrasi hyvin! Tehtiin myös yksi perusnouto mikä ok! Sitten jatkettiin seuraamisella. Palkkasin lelulla perusasennosta ja muutaman askeleen seuraamisista, ei tullut yhtään pään heijaamista. Tehtiin myös hieman pidempää pätkää missä ei myöskään heijaamista, hienoa Hymy. Seuraamisessa otettiin myös henkilöryhmää missä Hui muuten seurasi hyvin mutta pysähdyksissä olisi halunnut haistella näitä vieraita ihmisiä - korjasi kuitenkin hyvin kun huomautin. Pysähdykset kaiken kaikkiaan seuraamisessa olivat huonoja, ei meinannut istua - mikä ei ainakaan ennen ole ollut meille ongelma (ja mistä ei toivottavasti tule ongelmaa). Hanna-Marin naksutellessa tein sitten vielä pätkiä henkilöryhmässä niin että palkkasin heti kun pysähdyin ja Hui istui. Pitääpä noitakin muistaa reenata ihan omana juttunaan..

Toisessa sessiossa otin alkuun vielä muutamat kapulannostot, nyt hyvin mistä kunnon leikki palkaksi. Tarjan vahtiessa otin vielä pätkiä seuraamista, missä muutama pään heijaus - argh! Korjasi hyvin kun nätisti huomautin ja otettiin uudestaan. Sitten luoksetuloja. Hanna-Mari ja Taru reenasivat suht lähellä myös luoksetuloa (eri käskyllä kuitenkin), joten häiriötä oli aika lailla Hymy. Tein ekan liikkeenomaisesti Tarjan käskyttäessä. Jäi istumaan hyvin, oli hieman nykinyt mun kävellessä kun Taru oli juossut vieressä - pysyi kuitenkin istumassa. Itse luoksetulo huono, kehuin vaan suullisesti ja homma uusiksi. Hui oli ikäänkuin pihalla koko luoksetulosta, ilmeisen lumoutunut ihanasta Tarusta? Toinen oli paljon parempi, tuli mukavalla vauhdilla ja hyvä loppuasento. Tosin tässäkin oli se että kun käännyin kutsuakseni Huita, se istui kuin tatti mutta oli korvat hörössä pää Tarun suuntaan ja sain valehtelematta odottaa ainakin 15sekuntia ennenkuin Hui käänsi päänsä mua kohden ja oli valmis työskentelemään minulle. Hömhöm! Luoksetulojen loppuun vielä kaksi luoksetuloa pitkältä matkalta vauhtina, palkka näkyviin ekassa heti alussa ja toisessa noin puolessa välissä - nämä tosi hyvin ja lujaa! Toisen session loppuun vielä muutamat seisomiset namilla, toimi edelleen hyvin!

Reenit lopetettiin ryhmäpaikallaoloon, Hui meni vasta toisella käskyllä maahan - muuten ok jättö ja itseasiassa koko paikkamakuu. Hieman pälyili vieressä makaavaa Lakua, mutta olin ihan tyytyväinen sen suoritukseen. Vapautin pallolle eteen, millä hyvät loppuleikit!

Kerrassaan opettava reenisessio oli tämäkin, kiitos kaikille seurasta ja avusta Hymy