Tänään lauantaina osallistuttiin Huin kanssa tuomariharjoittelijoiden koearvosteluun (PK). Hui teki tottiksen yhdessä veli-Hiskin sekä sakemanni nartun kanssa. Hui pääsi ensin suorittamaan liikkeet. Seuraamisessa se ei tehnyt kyllä parasta mahdollista seuraamista, kontakti tipahteli välillä kun piti pälyillä - grr. Myös täyskäännös oli hieman vajaa + henkilöryhmässä en kulkenut täyttä kasia.. Tästä muistaakseni kuitenkin arvosana erittäin hyvä. Ja niin, seuraamisen yhteydessä mainittiin myös se että Hui estää - painamiselle ja paikalle pitää nyt oikeasti alkaa tekemään jotain.

Kaikki jäävät Hui teki oikein, luoksetulot ja sivullesiirtymät ok. Hallissa matkat oli jotain sinne päin, varsinkin maahanmenosta luoksetulo oli todella vajaamittainen ja laittaisin Huin vauhdin sekä matkan pituuden että alustan piikkiin. Seisomisessa oli ottanut ilmeisesti yhden askeleen.

Noudot oli hyvät, kommenttia tuli siitä että Hui hieman nojaa muhun kapulan kanssa luovutuksessa joten ehkä sillekkin pitäisi oikeasti yrittää tehdä jotain - ainakin arvokisatasolla siihen kun saatetaan puuttua? A esteen noudossa myös pyöräytti kapulaa - hyihyi!

Eteenmenoa ei otettu ja paikallaolossa ei moitittavaa. Hui sai arvosteluissa Outilta pisteet 93. Muiden tuomariharjoittelijoiden vertaisarvosteluissa joillakin oli ilmeisesti vielä korkeampiakin pisteitä - joillain sitten taas alempia. Toivola otti puheeksi sekä Huin että Hiskin iloisuuden puuttumisen ja Huin tapauksessa mainittiin mm. että se syttyy telineillä.. No näinhän se on - mutta herää kysymys että miten ihmeessä mä saan sen tekemään supervietikkäästi tottista kun sen tapa ilmentää viettiä on mikä on? Outi kommentoi myös sitä että noudoissa Huin perusasento on matala - ja se pitää niin täysin paikkansa sekin - en toisaalta kyllä ymmärrä miten se vaikuttaa noudon arvosteluun vaikkakin onhan se osa kokonaisuutta toki.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin mukava kokemus ja todella tärkeä. Todettiin siinä mm. Pian kanssa että näitä pitäisi olla vaan jo valmiillekkin tuomareille, voisivat vähän käydä päivittelemässä tietojaan..

Pia ja Tupla suorittivat BH kokeen tottista yhdessä boxeriuroksen kanssa. En vain voinut olla katsomassa kuin välillä kurkkien verhojen takaa. Boxeri oli todella pelottava ja olin satavarma että se käy Tuplan päälle.. Näin ei onneksi käynyt.

Iltasella otettiin vielä pienet pihatokot Huin kanssa. Otettiin ruutua ja luoksetuloa. Luoksetulo on takapalkalla nyt vähän jumissa, sain ottaa kolme toistoa että sain sen eteen asti istumaan. Sangen ärsyttävää. Otettiin toppeja nyt kiertojen yhteyteen, siten ihan ok. Tehtiin myös vähän seuraamista niin että lelu kädessä ja palkka taakse - näin Hui pysyy hyvin taaempana - kai tätä pitäisi vaan tehdä kuurina ja katsoa mihin se johtaa.