Tiistaiaamu aloitettiin taas pienellä tottistelusessiolla, sivulletuloa sekä imutusseuraamista. Hui on tosi hätäinen ja ahneesti hinkuaa makupalaa kädestäni - missäköhän vaiheessa ja miten pitäisi sitä aikaviivettä palkkaamisen suhteen tehdä (siis sivulletulossa)? Käytän naksua, ja naksautan ja palkkaan vielä aikalailla samaan aikaan - pikkuhiljaa ehkä voisi jättää sekunnin tai toisen viiveen naksun ja palkan välille.. vai? :))

Päiväruuan Hui sai jälleen jäljestää nurmikolta. Tämä oli mielestäni nyt tosi hyvä, tosin sain sitä himmata aika voimakkaasti edelleen. Olen käyttänyt nyt vallan nappuloita enkä supertuoksuvia makupaloja, mutta kun on ahne niin kaikki käy :) Reipas pikku jätkä!

Päivällä otettiin myös pieni leikkisessio pihassa, erittäin suurten murinoiden kera. Vaihdan lelun aina lopuksi makupalaan ja olen nyt alkanut käyttää siihen käskyä kiitos. Hyvin Hui ainakin toistaikseksi vielä vaihtaa lelun namiin.

Ai niin, maanantain tottisteluissa Hanna :) oli näkevinään banaanikaaren luoksetulossa.. Hmm, banaani ja luoksetulo ei kai mitenkään kuulu yhteen - mutta jotain aika hurjaa kaarta Hui kuitenkin teki. Tähän ilmeisesti lääkettä seinän vieressä luoksetulot? ..mutta eikös se kaari tule sitten toiselle puolelle ;O ?

Tänään keskiviikkona otettiin pienet tottistelusessiot ja päiväruoka pitäisi viedä taas jäljelle jos työaikataulu sallii. Kuulumiset Huin sisaren Bestiksen tilasta vain varjostavat mieltä ja päivää - hurjan paljon tsemppiä Laura ja Bestis myös näin blogin välityksellä!