Koko viime viikon loppupuoli ja viikonloppu meni Agin MM:ä jännätessä ja koirat oli neljä päivää putkeen "lomalla" :) Olihan jännät MM:t, pitkä lista asioita mitä itsekin pitäisi muistaa sitten aikanaan reenata kunhan tämä maha-asukki saadaan ulkoistettua!

Maanantaina olin Espoossa työkuvioissa, mutta illalla otin hieman tottista Huilla - pihalla ja Valtsun avustamana. Otettiin parit vauhtiluoksetulot lelulle, palkkaus jalkojen välistä - nämä ok. Leluseuraamista mikä oli aika vallatonta koska Hui oli aivan täpinöissään. Vaihdoin sitten lelun namiin ja otettiin pieniä pätkiä imutusta + käännöksiä. Lisäksi muutamat maahanmenot sekä istumiset ja luoksetulon loppuasentoa. Hain maanantaina Huille myös Adult ruokaa, ja se syö nyt kaksi kertaa päivässä. Toivotaan kovasti että se vielä kasvaisi n.5cm korkeutta :)

Tiistaina sain lapun lekurilta sairaslomalle äitiysloman alkuun. Huh helpotusta :) Nyt voi olla ja touhuilla ihan mielensä ja jaksamisensa mukaan. Pelkään pahoin että en pääse pentupäiville, mutta josko pääsisin Sipoon visiitille tässä ihan joku arkipäivä.

Tiistaina treffasin Wyffen koirineen Haaviston kentällä. Otin Huilla kahdessa sessiossa tokotteluja, Vau pääsi myös touhuamaan. Aloitettiin taas vauhtiluoksetulolla - mikä suora ja nopea, lelu lentäen taas suoraan jalkojen välistä. Jatkettiin seuraamisella lelupalkkauksessa, Wyffe naksutteli. Tein aika laajaa kaarta vasemmalle, Huin perä nyt tuppaa kaartumaan ulos ja se korjaantuu kun käännyn tai kaarran vasemmalle. Pitäisiköhän tuon suhteen tehdä vielä jotain muuta? Seuraamisen jälkeen vielä muutamat luoksetulon loppuasennot namipalkkauksella. Toisessa sessiossa aloiteltiin kapulan pidolla, missä siirryn nyt palkkaamaan siitä että Hui puree kapulaa rauhassa ja napakasti - enkä vaadi pitkiä aikoja. Kapulareenistä palkka frisbeellä, jonka jälkeen otettiin seisomista. Pari kertaa sivulta kulkien, mutta sitten koitettiin niin että Wyffe piti Huita kiinni, päästi sen juoksemaan kohti minua -jonka jälkeen annoin pysähdyskäskyn ja heti sen jälkeen lensi pallo Huin taakse. Tämä toimi paremmin, Hui ei aijannut eikä kääntyillyt / saati ennakoinut. Hyvä idea siis, kiitos Johanna :) Loppuun otettiin vielä eteenmeno pallolle, millä myös loppuleikit.

Vaun kanssa otin pitkää seuraamiskaaviota, mikä oli aika hupaisan näköistä - Vau tanssahteli innoissaan, häntä vispasi, se edisti ja oli kyllä aivan hulvaton :) Lisäksi betonirenkaan kiertoa, luoksetulo sekä eteenmeno. Hyvin oli kaikki muistissa.

Reenailujen jälkeen tehtiin vielä pieni remmilenkki Haavistolla, mitä pitäisi harrastaa enemmän kun täällä metsän puskissa asuu. Hui ja Vau kylläkin käyttäytyivät yllättävänkin hyvin - ovatkohan salaa käyneet sitä reenaamassa ;D