Aamulla vein Empun ja Huin kanssa Aten kouluun. KOULUUN - missä välissä mun pienestä pojasta on kasvanut melkein koululainen? Tänään oli siis kouluun tutustumispäivä. Opettaja - Janne - vaikutti tosi pätevän oloiselta ja olen tosi iloinen että Atte pääsi hänen luokalleen!

Koululta ajelin Eemelin ja Huin kanssa Mutalaan. Emppu veti sikeitä autossa ja Huin kanssa otettiin pienet reenit. Nostin tokohypyn kentälle ja laitoin sinne markkerin kera namin niin että Hui ei sitä nähnyt. Aloitettiin hypyllä, nyt sujui hienosti - ei jumitusta! Otin muutamat hypyt suoraan markkerille palkaten + yhden kokonaisen liikkeen.

Sitten otettiin seuraamista. Hui oli pätevä! Vire oli mainio. Namilla otettiin hieman täyskäännöksiä ja peräpään käyttöä. Loppuun vielä maahanmenoa useita toistoja. Tarkoitus olisi vielä ottaa kerta jos toinenkin sarja tämän päivän aikana - paljon toistoja.

Kun tulin kotiin Mutalasta jätin pihaan Huin ja Vaun. Harri tuli poikkeamaan kotona ja totesi että sun kukkapenkissä on sitten tosi hieno kuoppa.. TOSI hieno kuoppa tosiaan olikin, maksaruohon juuret oli lennätetty ties minne - kuorikkeista ja mullasta puhumattakaan - GRR.. Eipä jäänyt syyllinen rysän päältä kiinni mutta veikkaus kohdistuu trikkiasun omaavaan dreeverin näköiseen virkaintoiseen bc:hen Cool.

Illalla olisi tarkoitus käydä ottamassa paikallaoloreenit Haavistolla ja samaan yhteyteen polkea jälki pellolle.