Sunnuntai oli taas puuhaa täynnä. Aamulla pakkasin autoon kaikki koirat ja lapset ja suuntasin Mutalaan - missä treffasimme pentuilun merkeissä Tainan ja Ipan. Pikkuriiviöt ovat aikalailla samankokoiset kaverit, joten leikkiminen oli tosi nastaa!

Vau pääsi hieman tottistelemaan Mutalan kentälle. Otettiin vähän seuraamista, jääviä liikkeitä sekä luoksetuloa. Ihan hienosti meni suhteellisen pitkästä reenitauosta huolimatta (jos kotitottisteluja ei lasketa..).

Iltapäivällä tein Huille taas makkararuudun ja se oli yhtä reipas ja ahne kuin eilenkin - meni siis hienosti. Harhautui kerran ruudusta pois, mutta palasi heti takaisin sen tehtyään.

Illalla oli vuorossa Vaun agilityreenit maneesilla. Ari oli tehnyt ihan kinkkisen radan. Vau pysyi hyvin lähdössä, vaikkakin tutina oli aika mieletöntä. Putken suun ohitukset koituivat tällä kertaa yllättävän hankaliksi, minkä sain korjattua vasta tosi kovalla käskytyksellä. Kontaktit oli hyvät ja juoksin kaikkista reippaasti ohi - harmillista vaan on että miten ihmeessä saan niistä yhtä varmat kisatilanteisiin?? Vau oli hyvin kuulolla (putkia lukuunottamatta), ja oli aika aggressiivisella tuulella - pärinä ja murina oli aikamoista; liekö hieman Huin muutto nostanut stressitasoa ;)

Hui oli hieman peloissaan maneesilla, ja tutkailikin uutta paikkaa turvallisesti sylistä. Pieni mies tapasi paljon uusia makkaraa syöttäviä ihmisiä ja tarjosi taas tapansa mukaan naamanpesuja talkoohinnalla ;) Päivän mittaan otettiin edelleen imutusreeniä juustolla sekä muutamia luoksetuloja - hienosti meni!