Aamupäivällä kävin tallaamassa lähimetsään Huille reilun mittaisen alokkaan jäljen. Kulmia oli aika monta ja muutenkin taas suht kiemuraista. Lunta oli muutamissa kohdissa niin että jäljellekkin osui. Jana oli n.10 metriä. Jälki vanheni reilun tunnin.

Janalle Hui lähti hyvin suoraan eteen, bongasi "jonkun" jäljen ennen varsinaista jälkeä ja lähti jäljestämään sitä täysin väärään suuntaan. En tiedä minne asti olisi mennyt ja otin sen pois jäljeltä suurin piirtein siinä vaiheessa kun olisin voinut kuvitella tuomarin huutavan takaisin janalle.. Uusi lähetys janalle hieman eri kohdasta ja nyt nosti jäljen hyvin. Jäljellä oli 8 keppiä, mistä 6 Hui ilmaisi hyvin. Se ei vielä osaa niitä ottaa suuhunsa ja tuoda käteen, vaan se alkaa tuijottamaan keppiä Cool. Houkuttelin sitä tuomaan kepin mulle, ja kun toi - palkkasin hieman leikkimällä kepillä + namilla. Mietin että pitäisikö ottaa heti superpalkka eli kissanruoka kehiin.. Huin jäljestys oli tosi hyvää. Kova kiire sillä oli keppien jälkeen jatkaa matkaa, joten pitää olla nyt tarkkana että motivaatiota keppien nostamiseen tulee riittävästi. Janoille pitäisi saada myös lisää pituutta, pitäisi oikeastaan käydä tallaamassa janoja valmiiksi edellisenä päivänä jotta voisi sitten seuraavana ottaa janareenit..

Iltapäivä meni pihassa touhuillessa lasten ja koirien kanssa. Pariin päivään ei olla nyt varsinaisilla lenkeillä päästy kunnolla käymään, Hui ja Vau ovat kyllä senkin edestä juosseet pihassa. Osku on keskittynyt myyräjahtiin - yhä ja edelleen!

Iltasella kävin tokoilemassa Ikurissa Hannan, Annen, Emman ja Timon sekä Lotan ja Tuulan kanssa. Vau pääsi ennen varsinaisia reenejä hieman häärimään kentälle. Otettiin seuraamista ja luoksetulot.

Varsinaiset reenit aloitettiin paikallaoloilla. Ensin istuminen. Hui istui Manun ja Salkan välissä. Kaulalla oli taas pituutta kun piti haistella, mutta oli kuitenkin parempi kuin edellisellä kerralla. Paikallamakuussa Hui oli Nasun ja Salkan välissä ja se oli hieman huono suoritus. Hui oli levoton ja nuuskutti ja kerran nousi jopa ylös. Tästä tietysti huomautin ja lopun oli ihan ok. Paikallamakuussa ei myöskään mennyt ekalla käskyllä maahan, voi apua..

Itse reenit otettiin hieman kisamaisesti, Annen toimiessa liikkurina. Palkkailin kylläkin liikkeiden välissä. Seuraaminen oli ilmeisesti tosi hyvää, vaikkakaan se ei taaskaan ensin tuntunut siltä Silmänisku. Täyskäännökset jäi hieman vajaiksi, joten sitäkin pitää muistaa reenata. Vire oli kyllä hyvä, hienoa!

Liikkeestä seisominen. Hui ei reagoinut mitenkään ensimmäiseen käskyyn - ei ollut sitä apupallopalkkaa kädessä Yllättynyt. Otin toistoja, mistä saatiin palkattuakin. Hieman epävarmoja ja ei älynopeita, mutta suunta oikea. Lisää reeniä..

Luoksetulossa tuli laukalla, mutta oli hidas ja epävarma. Ilmeisesti otti hieman painetta liikkurista ja ryhmästä ihmisiä + eihän me ollaan tällä tavalla ennen reenattu. Vierellesiirtyminen jäi vajaaksi, sitäkin siis vain reenattava lisää.

Liikkeestä maahanmenossa otin ensin namilla maahanmenoja mun edessä - mutta siitä huolimatta ekalla kerralla Hui ei reagoinut mitenkään mun käskyyn kun otin liikkeenomaisesti. Toisella kertaa annoin pienen vartaloavun ja tippui ihan ok. Jäävissä on siis molemmissa rutkasti reenattavaa..!!

Hyppyä kentällä ei ollut, joten se jäi reenaamatta. Kokonaisuutena suoritus oli suurinpiirtein sinnepäin, mutta yksityiskohtia oli huonoja ihan joka liikkeessä. Positiivista oli että Hui ei reagoinut mitenkään liikkuriin!

Hyvät reenit oli taas, kiitos kaikille!