Kotosalla ollaan värkkäilty lähinnä kaukoja ja tunnaria - sisällä kun ulos pakkaseen ei vaan pysty menemään reenimielessä. Eilen tiistaina vääntäydyin iltaselle hallille ja sain seuraksi Pian ja Tuplan. Hui teki kaksi settiä. Aloitettiin jälleen ruudulla, tyhjään ruutuun, meni tosi hyvin perille asti minne pysäytin sen. Toinen vielä niin että Pia vei Huin huomaamatta pallon ruutuun. Tämä myös ok! Todettiin että reenaamattomuus ainakin tässä liikkeessä on tehnyt terää Huiskulle .

Sitten jatkettiin kaukoilla. Sei-is eli peruu on nyt hieman edennyt ja testattiin kokonaisen kisasetin verran Huin liikkumista niin aika nätisti pysyi paikallaan - mutta hiomista näissä vielä riittää. Sitten taidettiin ottaa yksi suora luoksetulo, missä tosi hyvä vauhti - palkkakin oli piilossa.
 

Toisessa setissä aloitettiin kuitenkin luoksetulon stopeilla. Argh että seisominen on syvältä. Hipsuti hipsuti! Koetettiin ja koitetaan nyt jatkossa muutamilla reenikerroilla niin että Pia heittää pallon Huin taakse kun minä annan käskyn. Sovittiin myös että Pia on sitten kaikissa meidän kokeissa seisomassa luoksetulosuoralla . Sitten tunnari. Annoin toisen oma käskyn juuri ennen kapuloille menoa. Hui oli hieman väärässä mielentilassa edelleen, tosin ei nyt käyttänyt ihan jokaikistä kapulaa suussaan. Omansa se nappasi suurinpiirtein viimeisenä ja toi sen luovutukseen löysällä ravilla ja kevyesti pureskellen. Että mä rakastan tätä liikettä! No, pitäydyn edelleen reenisuunnitelmassa ja jatkan tätä reeniä näin.

Sitten muistaakseni tehtiin istumista. Nyt taisi tehdä ekalla oikein - vaikkakin hitaasti. Palkkasin siitä mutta otin toistoja saadakseni nopeutta ja Hui tekee sitten vastineeksi seisomisia. Miten nämä jäävät on nyt näin sekaisin? Pitää alkaa reenata enemmän jääviä se on ainakin selvää. Loppuun vielä seuraamista käskytyksellä. Sivullesiirtyminen vasemmalle on hukassa - oikealle pelittää ihan hyvin. Juoksuseuraamisessa pää heiluu kuin heikkopäisellä, siihen pitää nyt alkaa puuttua. Seuraaminessa Hui oli myös liian edessä ja painoi joten aika putkeen meni sekin. Vaikkakin myönnän että tykkään Huin asenteesta seuraamisessa nyt paljon enemmän kuin taannoisina aikoina..

Kivat tehokkaat reenit, kiitos Pia avusta ja seurasta!