Hyvää Uutta vuotta 2012! Ihan käsittämätöntä miten aika rientää. Meinasi ahdistus ihan iskeä kun tajusin että meidän perheen vauva täyttää tänä vuonna jo 10v - puhumattakaan nyt siitä mitä itse täyttää.. Voisiko ajankulua jotenkin hidastaa!

Ennen joulua reenattiin Pian kanssa Kristan hallilla. En muista siitä reissusta enää juurikaan mitään. Eilisestä vielä muistan sen verran että Meirän hallilla oltiin kera Pian ja pirpanoiden. Huiskulla oli alla reilun vkon mittainen tauko ja se kyllä näkyi. Aloitettiin seuraamisella. Ensin meni taas ihan kympillä hämyihin mutta sitten petrasi. Vasemmalle käännökset taas tahmeat, käsiapu auttaa tässä. Tämä seuraaminen on ikuisuusliike - ei tule varmaan ikinä kuntoon. Sitten otettiin palkatta ruutua, luoksetulo ja vikana tunnari. Ruudussa jäi liian eteen ja ennakoi maahanmenon. Suora luoksetulo suht reipas, lähti livakasti kun Ella taisi vähän vauhdittaa. Tunnari oli hyvä! Ekan setin loppuun vielä ruudun korjaussarjaa, paikan saisi hakea nyt hieman taaempaa.

Tokassa setissä aloitettiin idarilla - maa-sei-is järjestyksellä. Ekaan maahanmenoon tiukka apu, tippui tietysti hyvin. Toinen ilman apua, mutta taisi mennä Pian käskytyksestä maihin. Kolmas käskytyksellä, tippui taas siitä maihin. Tätä hinkattiin ja pitää muistaa tehdä. Seisominen ihan ok, itse hölmöilin ja kaivoin palkkaa Huin takana jolloin tietysti kääntyi. Uusinnalla jätin palkan eteen - näin hyvin. Istuminen tahmainen ja hiiiidas.
Sitten ohjattua. Ensin ei "nähnyt" merkkiä ollenkaan, huiteli suoraan kapuloille. Hieman ravistelin palautetta perille ja uusinnalla ok. Oikean haku hyvin. Jumpattiin myös kaukot, suht mukavia vaihtoja - is-sei väärin - työntää takajalat tosi pitkälle taakse.. Olikohan se siinä, vähän kaikki nyt niin ja näin - tunnari sentään onnistui.