Sunnuntaina iltasella treffattiin Pian kanssa Pinsiön suunnilla ja reenattiin taas koko setti läpi. Vettä satoi ihan koko ajan, suurimman osan ajasta todella reippaasti. Olin aivan liekomärkä ja jäässä kun pääsin kotiin - joten erittäin järkevä reenikeikka .

Aloitettiin tottiksilla. Hui kun inhoaa vesisadetta niin se kyllä näkyi sen tekemisissäkin. Otin tarjoamisen kautta perusasentoa, seuraamista ja noutoa + temppuja. Ei ollut niin hyvä vireisen ja vapautuneen oloinen - uskoisin että eniten vaikutti sää ja hyvänä kakkosena tietysti paikka. Saatiin kuitenkin ihan onnistumisia!

Tottisteluiden jälkeen esineruutu. Tehtiin hetsausreeni missä Hui näki esineiden (3) viennit, jotka vietiin yksittäin. Kaksi ekaa nousi hyvin, kolmannen kohdalla vettä tuli kuin saavista kaataen ja esineenä vielä muovinen pesupallo - pari kolme kertaa lähetin Huin oikeaan takakulmaan minne se hyvin upposikin mutta ei saanut esineestä hajua tms. Viimeisen piston aikana heitin etualueelle yhden esineen, jotta saatiin vesileikit tauolle . Hieman Hui taisi tuusata esineiden noston kanssa, ts. sovitteli niitä suuhunsa hyvän tovin - pitäisi taas tehdä esineiden nostoja ihan pihassa ja vahvistaa sitä että on superia tulla lujaa niiden kanssa mun luo..

Aivan viimeiseksi lähdettin Huin jäljelle. Oltiin Pian kanssa niin märkiä että housut olivat aivan liiskautuneet ihoon ja hrrrr kun oli kylmä! Hui oli asiasta aika lailla samaa mieltä ja se näkyi jo janalla. Huin etenemisvauhti oli huomattavasti hitaampi kuin normaalisti ja juuri ennen jäljen leikkauskohtaa se rupesi merkkaamaan puuhun.. Pientä protestia kehiin kun ihan vesisateessa joutuu hommia tekemään . Jana ja janalta lähtö (otti takajäljen ja erinäisen säätämisen jälkeen päästiin alkuun) olivat siis todella huonot, ekan kepin yli ajeli mistä huomautin. Sitten seurasi pätkä ihan ok jäljestystä ja kakkoskepin hyvä nosto. Sitten taas sekaannuttiin ja Hui ilmeiseti oikoi terävällä. Meinasin jo lopettaa  mutta Hui pääsi uudelleen jälkeen kiinni ja nosti kolmosen hetken matkan jäljestettyään. Loppupalkkasin tähän, ei kerta kaikkiaan tehnyt mieli haahuilla märkänä metsässä enää yhtään enempää. Oli kyllä todella haastellinen jälki, kaatosade ja 2 tunnin vanhentaminen tekivät tepposet tällä kertaa. Noh, se on jäljellä tällästä - ens kerralla uusiksi .

Tänään maanantaina otin sisätottista koirilla. Osku ja Vau saivat olla Huille hengennostattajina ensin ja Hui kyllä aika kovaäänisesti vaatikin omaa vuoroaan. Sisällä ja kotona ylipäätään se on tosi kovassa vireessä, tänäänkin kyllä tarjosi hammasta jos yhtään sohin käsineni. Tästä en vaan tykkää mutta nyt en haluaisi siihen puuttua kun tiedän että se että se on samassa tilassa kentällä on niiiiiin kaukana.. Tarjosi hienosti temppuja ja oppi kuin salamana pujottelemaan kasia jalkojeni ympärillä, lisäksi perusasentoa ja maahanmenoa sivulla tarjoamisen kautta.