Aamulla reenasin tottista pihassa. Huin kanssa aloitettiin seuraamisella, se oli ihan täpinöissään mutta omasta mielestäni piti paikkansa suhteellisen hyvin. Pari kertaa jouduin sitä huomauttamaan edistämisestä. Seurautin oudoissa paikoissa (vaunujen ympäri, kohti pensasaitaa) hakien sitä että se pudottaisi kontaktin jolloin pääsin asiasta nätisti huomauttamaan - hienosti petrasi!

Sitten noutoja. Ensin yksi nosto ja luovutus 2kg kapulalla, hyvin. Sitten kierrätin pensasta 2kg kapulalla ja hienosti toimi - Hui veteli pensaan ympäri häntä pystyssä - jostain syystä se nousee ihan kauheasti tästä kierrätysleikistä. Siitä hyvä luovutus. Loppuun vielä pentumainen nouto kierivän 1kg kapulan perään, luovutusvauhti olisi saanut olla samaa kuin saalisvauhti kapulalle.. Pitää nyt ottaa pitkältä matkalta luovutuksia.

Olin ajatellut tehdä jääviä noutojen jälkeen - ja teinkin, mutta ensin keskusteltiin taas siitä että miten seurataan. Nyt Hui kyttäsi ihan selkeästi eteenmenoa, sätki ja pomppi eteenpäin heti kun käsi heilahti korostuneesti. Ärsyttävää, muistaako se nyt kisatilanteesta että noutojen jälkeen tuli eteenmeno vai mistä toi sätkiminen tuohon tuli? Tein siis uudelleen seuraamista ja nostatin sitä hieman - tästä yksi istuminen mikä ok. Maahanmenoja ja seisomista reenasin nyt juoksusta, maahanmenoa ensin hyvillä avuilla ja heti maassaolosta palkkaamalla. Seisominen ensin kerran suorapalkalla, sen jälkeen parin askeleen jälkeen. Nämä hyvin.

Lopussa vielä parit kerrat perusasentojumppaa, nyt peppu siirtyi mallikkaasti.

Iltasella vielä pienet tokottelut!