Eilen torstaina reenattiin HannaMarin kanssa Mutalassa. Mukana menossa apuliikkurit Emppu ja Ella..

Tehtiin reeni kahdessa osassa. Huin kanssa aloitettiin ns. pk tottiksella. Ensin yksi 2kg nouto, ihan Huille tyypillinen - luovutus hyvä, puri lujaa pyörittämättä. Sitten eteenmeno niin että pallo oli viety valmiiksi eikä Hui nähnyt vientiä. Valmisteleva osuus tyypillinen, nyt ei yrittänyt varastaa vaan kuunteli hyvin. Eteenmeno ok, bongasi pallon hyvin. Pienen leikin jälkeen pitkä suora seuraamista. Hah, pääsimpäs huomauttamaan kyttäävästä seuraamisesta - pieni pöllytys ja homma uusiksi, nyt mallikasta seuraamista, pää kunnolla ylhäällä ja hyvällä kontaktilla. Seuraamisessa se kyllä estää mun kävelyä, voi nenä kun tietäst että mitä sille pitäs tehdä ja tekiskö sittenkään. Todettiin HannaMarin kanssa että tilanne helpottaisi "jo" sillä että saisin Huin inasen taaksepäin, sekään ei ole vaan ihan helpolla tehty. Seuraamisen jälkeen yksi liikkeestä istuminen, hyvin. Ekan setin loppuun vielä yksi pitkä luoksetulo läpijuoksuna + yksi juoksusta toppaaminen - nämä ok.

Tauon jälkeen tehtiin sitten tokotokoa. Aloitettiin ruudulla kunhan sain Huin autosta muutaman yrityksen jälkeen ulos - mitä mun aivoille on oikeasti tapahtunut kun olen näin hajamielinen ja puhun mitä sattuu -> ehkä se on seurausta kroonisesta univelasta..

Ruutu ei oikein meinannut onnistua. Ts. pallo oli valmiina ruudussa ja ajattelimpa lähettää Huin suorilta ruutuun. Mielestäni virittäytyi oikein ja oli skarppina ruutuun päin mutta ei - etsimiseksi meni. Uusinta niin että HannaMari vei Huin nähden pallon, näin ok. Sitten tehtiin niin että vein Huin lähtömerkille ja menin itse ruudun ja merkin puoliväliin jotta pystyisin paremmin kontrolloimaan pysäytyspaikan. Taas meni etsimiseksi.. Taas vietiin ruutuun pallo Huin nähden ja uusi yritys samaan tapaan - näin ok. Sitten tehtiin yksi huijaus, olin vievinäni pallon mutta en vienytkään - ja samaan tapaan lähetys, tämä ok. Loppuun vielä niin että pallo ruutuun ja lähetys niin että molemmat oltiin lähtöpisteessä, tämä ok. Kaipa tämäkin vaan kaipaa sen miljoona toistoa, hassua on vaan se että välillä toimii jo yllättävänkin hyvin - välillä taas tuntuu että Huilla ei ole aavistustakaan.

Sitten tehtiin luoksetuloa, mikä sekin oli aika huonoa. Ts. jätin takapalkan ja otin suoran luoksetulon. Hui lähti ihan ok vauhdilla tiputtaen kuitenkin vauhdin tyystin loppua kohden ja pysähtyi seisomaan n.5 metrin päähän musta. Komensin uudelleen luokse ja homma uusiksi - nyt pystyi tulemaan n.metrin päähän ja jäi siihen istumaan . Kävi jo mielessä nostaa kraiveleista eteen istumaan.. Jälleen ilman palkkaa ja homma uusiksi - kolmas toisto oli tosi hyvä, vauhdilla loppuun saakka ja vieläpä ihan suoraankin. Tästä vapautus takapalkalle. Sitten otettiin yksi toppaaminen, se ok. Loppuun vielä yksi suora luoksetulo läpijuoksuna, tuli hyvin - jostain se kettu aina tietää että palkka on mulla eikä siellä takana vaikka kuinka yrittäisin hämätä.

Näytettiin myös hieman meidän kaukoja, seisomaan nousut läheltä pelitti ihan mukavasti.

Loppuun vielä tunnaria mikä sekään ei onnistunut. Ts. Hui meni ok haistelemaan, hetken haisteltuaan nappasi väärän suuhunsa ja jatkoi se suussa (!) haistelua, räkäsi väärän pois ja törmäsi oikeaan. Matkalla palautukseen pureskeli kapulaa niin pahasti että se meni pirstaleiksi.. Argh, pitääkö mun puuttua siihen että se kantelee niitä vääriä vai patoanko vaan verenpaineitani sisälläni.. ? Uusinnalla ihan ok suoritus, tässäkin puri tosi pahasti kapulaa.. Aivan loppuun otettiin vielä HannaMarin kierrolla parit oman palautukset, nämä ok.

Olipas reenit, PK puoli onnistui ihan kivasti mutta tokorintamalla ei ollut meidän päivä. Eihän se tietty aina onnistu. Kiitos HannaMarille seurasta ja avusta!