Aamusella reenattiin Kaarinan ja Hannan kanssa Niihamassa. Huisku oli ihan mukavan pätevä jälleen. Ilmoittautumisessa palkkasin hyvästä kontaktista, ja oikeastaan koko reenissä palkkaa tuli taas paljon. Seuraaminen tuntui hyvältä ja ilmeisesti näyttikin . Palkka pitkän suoran päässä. Täyskäännös on Huilla nyt huono, joten niitä pitäisi hinkata ja vaatia - ja palkata. Jäävät ok, maahanmeno saisi olla nopeampi. Ilmeisesti myös mun juoksuvauhti on aika nopea.. Pitääpä hidastaa hieman! Otin seisomisesta vauhtiluoksetulon enkä ollenkaan telineitä. Hui oli ihan läkähdyksissä, joten en viitsinyt sitä hypyyttää kun viime reenissä teki telineet tosi hyvin. Lopuksi Hui oli hetken myös paikallaolossa, se hyvin.

Iltasella reenailtiin vielä Pian kanssa Pinsiössä. Voi ällö kun oli kuuma! Hui teki jäljen vanhetessa ihan hyvän esineruudun. Kaksi ekaa esinettä nousi hyvin, kolmannen eteen piti hieman enemmän tehdä töitä - mutta lopulta sekin ihan ok. Hiukan herralla nyt on sitä esineiden mälväämistä ennen kun se lähtee esinettä mulle luovuttamaan..

Jälki oli kyllä aika kökkö suoritus. Janalle Hui lähti hyvin, eteni ehkä 30-40 metriä mutta sitten kääntyi mun luo kun jotain höpisin ja herra ilmeisesti luuli että käskytin sitä tms. Ei saisi tuollaiseen reagoida, vaikkakin tietysti itse voisin pitää suuni kiinni. Bongasi sitten lopulta jäljen ja ajeli lujaa alkumatkan. Pääsi vielä multa liinakin irti ja siihen sähellykseen jäi sitten heti se pirun ekan keppi. Mietittiin Pian kanssa että hyvä olisi koettaa namikippoa tms. ekan kepin alle muistuttamaan nyt siitä että siihenkin kannattaisi malttaa pysähtyä. Hui ajeli myös täysin suvereenisti toisen kepin yli ja malttoi sitten kaahailultaan nostaa vasta kolmannen kepin. Kolmannen kepin jälkeen Hui lähti jollekkin muulle jäljelle ja sille hukkareissulle (muistaakseni!) taisi jäädä neloskeppi.. Hui nosti siis kuudesta kepistä kaksi - kutoskepin yli se ajoi täysin, kieli roikkuen maassa ja reppana suorastaan vaappui eteenpäin helteen nujertamana. Ei ollut oikein meidän ehtoo, metsässä oli selkeästi paljon harhajälkiä sillä molemmat pojat sekoilivat jäljestyksessä + keli oli todella vaativa. Loppujäljellä Huin vauhti oli jo aika etananamaista etenemistä ja sen kieli roikkui kyllä jo ihan säälittävästi. No, tällänen reeni tällä kertaa. Seuraavaksi reenataan sitten leirillä, eli perjantaina. Siihen asti lepäillään