Sunnuntaina otin pihassa tokottelut Huin kanssa. Hui oli melkoisessa vireessä ja tekeminen oli tosi iloista ja lennokasta. Otettin vähän seuraamista, istumista sekä luoksetulo + muutama kapulan palautus. Jumpattiin myös muutamat toistot sivulle siirtymisiä, hyvin!

Tänään maanantaina reenattiin Hannan ja tenavien kanssa Mutalassa. Tein Huilla kaksi sessiota, missä ekassa PK tottista. Seuraaminen ampumisella, hyvin. Yksi liikkeestä istuminen avulla, hyvin myös. Sitten yksi pitkä luoksetulo, missä suht loppuvaiheessa näytin lelun - tuli mukavalla vauhdilla! Otin kaikki noudot palkaten välissä, nämä myös ok! Loppuun vielä eteenmeno Hannan viemälle pallolle. Hui oli myös hetken paikallaolossa Veetin tottistellessa. Kaikki pelitti ihan mukavasti, joten josko sitten myös torstaina!

Vaun, Veikan ja Veetin tottisteltua Hui teki myös hieman tokotokoa. Ensin kytkettynä seuraamista käskytyksellä. Ihan ok! Hieman piti vilkaista hilluvia lapsia tosin.. Liikkeestä maahanmeno hyvin ja nopeasti alas - jee! Loppuun vielä muutaman kerran hyppy, missä herra sitten ekalla kerralla jumitti, voi kääk! Kaikkinensa kuitenkin hyvät reenit ja jäi hyvä fiilis tulevia kisoja silmällä pitäen!

Iltasella Vau sai hieman kikkailla pihalla Viskin parina. Ostin tänään myös Back On Trackin takin Pialta - pääasiallisena käyttäjänä sillä Hui, koska Vaulle on taas oma takkinsa mikä tuli hankittua viime talvena.