Sunnuntaipäivä meni totaalisesti työskennellessä Ylökkin agikisoissa. Olisihan sitä itsekkin tehnyt mieli kisata, mutta olen oppinut edellisistä vuosista, että jos ensin on töissä ykköset ja kakkoset ja siihen päälle yrittää kisata kolmosissa - niin ei seuraa kuin kaaosta Yllättynyt !!!!!

Maanantaina otin pienet sisätokot Huilla aamupäivällä. Otin muutamia kapulantuonteja, peräpään käyttöä sekä istumisia. Nämä kaikki ihan ok. Vau on nyt oppinut peruuttamaan hienosti, Hui ei edelleenkään.. heh!

Olin aika katkipoikkipuhki sunnuntaista ja sain meidän normi metsälenkillä kulumaan noin tunnin sijaan yli puolitoista tuntia. Ei kertakaikkiaan oikein kulkenut jalat sen rivakammin. No, saivat koirat sen edestä juoksennella.

Iltasella treffasin Tainan ja Ipan Lietsussa. Otettiin molemmat tokoreenit kahdessa sessiossa. Ipan tehtyä ekan osuutensa Hui aloitti virittelyiden jälkeen noudolla. Virtaa  oli kuin pienessä kylässä! Nouto oli tosi hyvä, jos ei otetaan huomioon ääntelyä Kieli ulkona. Vauhti kapulalle ja takaisin tosi nopea, kapulaan käydessään kiinni Hui murrasi ja pärisi. Luovutus hienosti, mistä sitten nopea palkkaus. En ottanut sitä sitten sen enempää. Jatkettiin seuraamisella. Eka pätkä hieman taas levoton. Otettiin toistoja eri mittasilla pätkillä, peräpään kanssa oli pientä säätöä - pikkasen tuppasi auraamaan. Argh. Otin sitten vasemmalle käännöksiä sekä ympyrää, hienosti kuulema käytti takapäätään.

Seuraamisten jälkeen otin maahanmenoja, mitkä tosi nopeita - ja vielä muistin palkatakin eri suuntiin Silmänisku.. Ekan session loppuun vielä paikallamakuu, ilman häiriöitä tosin. Jostain kumman syystä Hui tuppaa paikkamakuun maahan käskytettäessä pistämään toisen etujalkansa "alleen". Pyysin uudestaan tästä asennosta ylös ja käskytin uudelleen maahan kunnes asento oikein. En ymmärrä mikä tuo juttu on? Paikallamakuu oli hyvä ja rauhallinen. Vapautus eteen pallolle.

Toisessa sessiossa jatkettiin seuraamisella, nyt "teemana" vauhdinmuutokset. Hieman säätöä, mutta myös edistymistä - Hui ei enää painu alas juoksuseuraamisessa, ainakaan toistaiseksi Yllättynyt. Otettiin sitten vielä toinen setti liikkeestä maahanmenoja, jotka ok. Reenin loppuun piitkä eteenmeno, mikä myös hyvin. Hui oli tosi hyvässä vireessä ja ihan eri pätevä! Hyvät reenit, jäi kiva fiilis.

Kiitos Tainalle avusta ja seurasta Cool