Onnistuin sitten lauantai-iltana imaisemaan Harrin työkoneeseen jonkun viruksen mikä on hieman aiheuttanut hankaluuksia näitten koneiden kanssa. Oma työkone sanoi sopimuksen irti pari viikkoa sitten, mutta nyt sain sen jotenkin tekohengitettyä käyntiin, saas nähdä kuinka kauan tämä pysyy pystyssä..

Lauantaiaamusella treffattiin Hannan ja tyttöjen kanssa Pinsiössä. Tallattiin ensin jälkiä vanhenemaan ja sillä välin kun ne vanheni tehtiin pienet esinereenit kaikille pojille. Huille(-kin) niin että takakulma esine vietiin näkönä ja lähetin Huin siitä etsimään - eteni hyvin ja lujaa perille saakka, nappasi esineen ja toi hyvin melkein perille - otin palkkapallon näkyviin jotta se ei pysähtyisi mälväämään esinettä - sitä se ei sitten tehnyt vaan yritti vauhdista vaihtaa palloon . No, pienen kehoituksen jälkeen esine tuli perille asti.

Hanna teki Huille kaksi lyhyttä, n.200 - 300 metriä pitkää jälkeä kolmella kepillä. Molemmissa jälki lähti oikealle janalta, eka jana hieman lyhyempi, toinen jo lähemmäs 50m. Eka jälki oli superhyvä, jana hyvä suora ja varma nosto oikeaan suuntaan. Kaikki kepit nousi hyvin - tosin kolmannen kepin yli ajoi ensin mutta alkoi sitä tarkentamaan josta jo heti kehuin. Toisella jäljellä ei mennyt ihan yhtä hyvin. Janalle lähti suoraan, mutta kuljettuaan 2/3 yritti ilmavainulla takajäljelle. En päästänyt vaan lähetin uudestaan. Tässä vielä jotain sähläystä, lopulta eteni itse jäljelle asti ja lähti oikeaan suuntaan. Kaksi ekaa keppiä nousi hyvin, kolmas olisi jäänyt.

Hyvä reeni tämäkin, ens kerralla voisi miettiä taas jotain hieman erilaista! Kiitos Hannalle ja tytöille!!

Sunnuntaina reenasin tottista Marian koulutuksessa Procanis hallilla. Saatiin Huin ongelma eli kyttääminen, koomautuminen jne. esiin laittamalla hallin lattialle pieni viaton vihreä pallo. Sitten reenattiin seuraamista. Pallo aiheutti tietysti heti sen että Hui ei ens alkuun pystynyt juuri ollenkaan seuraamiseen, mutta erinäisten toistojen ja rentouttavan palkkauksen jälkeen se alkoi petrata tosi hyvin. Varsinkin toisessa sessiossa se teki jo tosi hyviä pätkiä - tai siltä se ainakin tuntui - toivottavasti näyttikin! Maria oli sitä mieltä että käyttäisin aina näitä häiriötekijöitä reenatessani, ts. turruttaisin Huin palloihin, noutokapuloihin, telineisiin.. ts. kentälläkin seurauttaisin paljon telineiden lähettyvillä kuitekaan menemättä telineille jne. - paljon sitä samaa oppia mitä olen jo saanutkin!! Näin nyt ajattelin jatkaa. Palkkaamisen suhteen sain myös ajateltavaa, palkkaus enemmän ylempää (Hui saisi hypätä leluun) ja nyt voisin tehdä myös niin että pyörähtäisin Huin eteen palkkaamaan - mikä omalta osaltaan ehkäisisi edistämistä ja auraamistakin. Hui ei tosin eilen edistänyt eikä pahemmin aurannutkaan. Mietintään menee myös koko eteenmeno, todennäköisesti opetan sen uudelleen ihan eri tekniikalla.

Ei me sitten muuta reenattu viikonloppuna, toiset ne ahkeroi - huikeasti vielä ONNEA taitavalle velipoika Hiskille ja ihanalle Zenille JK2:sta Mäntän kokeesta!! Me tullaan toivottavasti joskus perässä