Pieni (?) poika syntyi sunnuntaiaamuna klo 7.23. Lauantaina olin viipottanut autokaupoilla, KodinAnttilassa sekä ruokakaupassa ja vielä illalla koirakerhon pikkujouluissa - niin johan lähti synnytys käyntiin. Se on nyt onnellisesti ohi ja nyt opetellaan elämää uuden tulokkaan kanssa (ja Dollyjen!).

Koirat otti tulokkaan ihan mukavasti vastaan, tai no - Vau on loukkaantunut, hyvä jos nousi lattialta mua tervehtimään. Heilutti vaisusti hännänpäätään vaan. Osku vinkui ja hyppi ja pinisi (ja pinisee edelleen), Osku näkee pojun tietysti tilaisuutena saada lentäviä herkkuja aikanaan syöttötuolista. Hui oli niin äärimmäisen riemuissaan mun näkemisestä että ei huomannut vauvaa aluksi varmaan lainkaan ;)

Hui ontuu edelleen, ei mitenkään pahemmin - mutta kuitenkin. Ensi viikkoon katson ja sitten pitää miettiä sitä mahdollista Aistin keikkaa. Myös fyssalle pitäisi alkaa pyydystää aika sekä katsoa jos saisin bongattua Piiralta peruutusaikaa. Ja olisi kai järkevää ostaa myös BOT Huille, mutta millähän rahalla tämän kaiken teen ja vielä joulun ja lisäverojen edellä :O

Tänään aamulla otin hieman sisätottista koirilla.Oskulla ja Vaulla hieman temppuja. Huilla istumista, askeleen seuraamista, kontaktin ottoa sekä kapulan pitoa. Nämä ihan ok, virtaa herrassa on kuin pienessä kylässä :) Hui on jotenkin rotevoitunut, lihonut tietysti kun on levossa - mutta ei omasta mielestäni mitenkään liiaksi - näyttää nyt enemmän koiralta mikä pääsee PK esteen yli ilman laskuvarjoa :))