Tänään treffattiin Pian kanssa treenien merkeissä. Treenejä oli katsomassa mahdollinen tending pennun ottaja, joten meillä oli ihan yleisöäkin. Teemana reeneissä oli erinäiset harhat. Pia tallasi Huin jäljen niin että Viski oli mukana tallaamassa - vapaana, joten siellä oli sitten erinäistä harhailua + merkkailua. Jäljellä 5 keppiä, pituutta n.500-600 metriä. Janalta jälki lähti oikealle. Jäljen loppusuoralle tehtiin vielä harha. Jälkien vanhetessa Hui sai reenata esineruudun. Ruutu aivan loistopaikassa Pinsiön koulun takana - sivurajana koulun seinä, jonka jälkeen laskeva nurmikaistale mikä loppuosasta nousi taas ylöspäin ja oli puustoinen. Nurmikaistaleen lisäksi muu ruutuosa tiheähköä kuusimetsää. Olipa se hankalaa! Eka esine nousi suht hyvin. Nurmiosuutta Hui ei hahmottanut mitenkään ja päästeli sen aina ihan täysillä - nenä kiinni pää ylhäällä huidellen - ja kätevästi yhden esineen yli joka kerta. Jonkun ajan kuluttua nousi toinen ja kolmas esine - neljäs esine oli puinen pieni kala oikeassa takakulmassa - nurmikaistaleen päädyssä. Hui ei meinannut irrota sinne niin millään - tarjosipa rontti sellaisia "valelähtöjä" muutaman kerran mistä sai kyllä sitten tukkapöllyä. Lopulta hiffasi että että alue jatkuu nurmialueen jälkeen ylös mäkeen nousten - ja bongasi sieltä esineen. Olipa loistava reeni!

Sitten jäljelle. Janalla Hui eteni hyvin, reagoi jälkeen ok - mutta sitten me vähän sählättiin kun luulin jäljen lähtevän toiseen suuntaan. Tosin Hui sitä ennen sähläsi vähän itsekin ja oli lopulta aikamoista säätöä että vauhtiin päästiin, hih . Huin jäljestyksestä selkeästi huomasi että herra huomasi jonkun muun(!) (Viskin) olleen hänen jäljellään. Meno oli sellaista pingottunutta ja jännittynyttä. Eka keppi nousi silti hyvin. Ekan terävän Hui teki ensin hienosti, mutta sitten oli pakko palata takaisin kulmaan mihin Viski oli merkannut. Hui ei sentäs päätynyt nostamaan jalkaa vaan jatkoi jäljestystä - toka keppi jäi jonnekkin. Ennen kolmatta keppiä oli kävelytien ylitys, mikä sinällään ihan jees, mutta selkeästi jäljen sivussa - kolmas keppi taisi jäädä tämän tienylityksen jälkeen - voi elämä.. Alkoipa ahdistaa! Neloskepin Hui nosti ok sellaisesta risukosta. Pian nelosen jälkeen tuli harha, mihin Hui olisi lähtenyt molemmin puolin (harha teki ikäänkuin U lenksun jäljen päällä). En päästänyt harhalle, en kieltänyt mutta en vaan laskenut liinasta kovinkaan pitkälle. Hui hieman passivoitui tästä, mutta kun hetken odottelin hiljaa jatkoi jäljestystä oikeaan suuntaan ja pian saikin palkaksi loppukepin minkä nosti hyvin. Olipahan vaikeuksia! Noh, näitä pitää nyt vaan reenata! Kiitos Pialle hyvästä reenistä!

Iltapäivällä otettiin tokoa. Aloitettiin merkki + ruutu reenillä. Ensin otettiin pelkkää ruutuun menoa, ne hyvin! Sitten pelkkää merkille menoa, parit toistot niin että lelu merkin takana ja sitten niin että ei lelua - hienosti. Sitten vielä molemmilta puolilta ruutuun lähetykset, toimi hyvin! Ruudussa näissä merkiltä lähetyksissä valmiina lelu.

Ruutureenin jälkeen jumpattiin vähän kaukoja + kiertojen kautta luoksetuloa ja loppuasentoa. Loppuun tehtiin tunnari mikä sekin meni hienosti! Ei klähmimistä ja nopeasti bongasi omansa! Tauko tehnyt terää!