Kotityöpäivän ohessa otettiin pihatokot valoisaan aikaan.

Aloitettiin ohjatulla - tai pikemminkin ensin merkillä. Merkkinä nyt pienempi härpäke kuin kartio. Hyviä merkille menoja, ekalla toistolla hieman merkin takana jo olevat kapulat häiritsivät. Sitten tehtiin niin että vein kapulat ikäänkuin uudestaan ja lähetin taas merkille. Ihan pokkana Hui yritti taas porhaltaa ohi merkin kapuloille. Taas alusta, vein kapulat uudestaan ja nyt hyvin merkille mistä palkka. Taas uusi kapuloiden vienti ja lähetys merkille - nyt hyvin. Sai hakea vasemman missä nyt myös luovutus loppuun asti. Hyvin!

Sitten jatkettiin ruudulla. Heittelin ohjatun kapulat merkki - ruutu välille ja se pisti sitten herran ihan sekaisin. Ensin merkille lähetys, se hyvin - mistä palkka. Uusinta ja käskytys nyt myös ruutuun - Hui oli ihan pihalla. Ei meinannut millään päästä kapuloiden yli. Viimein porhalsi ruutuun, mistä suullinen kehu ja uusinta. Edelleen oli vaikeeta - vasta usean käskyn kautta ruutuun. Kolmannella toistolla jo ok, mistä kunnon palkka. Huilla menee kyllä pakka sekaisin tosi helposti. Näitä on nyt vaan syytä treenata, sillä mitä olen seurannut EVL kehiä niin siellä sitten saattaa olla jos jonkinlaista härpäkettä sotkemassa putkiaivon ajatuksia.

Ruudun jälkeen zetan asennot ja niissä pysymistä. Aloitettiin seisomisella minkä teki istumiseksi. Pitäs kuunnellakin! Toistolla ok, ja hyvin  pysyi - palkkaus eteen lelulle kun katsoi leluun päin. Tämä reenitapa tuntuu toimivan tosi nopeasti! Maahanmeno ja istuminen myös - ok. Loppuun vielä kaukot ja tunnari - molemmat hyvin!