Treffattiin treenien merkeissä Hanna, Veeti ja Veikka - tällä kertaa ihan meillä kotosalla. Kävin tekemässä Veetille tuohon takapihan metsään jäljen ja sillä välin kun se vanheni otettiin pentujen kanssa tottiksia. Hui oli aika kuutamolla, ei keskittynyt. Liekö sitten taas väsynyt kun kello kuitenkin lähemmäs seitsemän ja koko päivä oltu pihalla.. Olisi taas pitänyt laittaa se päiväunille ;( No, saatiin kuitenkin joitakin onnistuneita sivulletuloja, hieman seuraamista sekä loppuun leikkiä.

Pentujen tottistelujen ja Veetin jäljen jälkeen lähdettiin tekemään pennuille jäljet lähipellolle. Huilla taas noin 50m pitkä jälki missä vähän serpentiiniä sekä yksi 90 asteen kulma. Mielestäni jäljesti taas tosi hyvin ja keskittyneesti - ei siinä paljon väsymys painanut ;)

Lopuksi käytiin vielä juoksuttamassa koiria metsäpolulla. Kivaa oli, kiitos reeniseurasta Hanna :)

Sunnuntaina Vau ja Carita valitettavasti hyllyttivät karsintaradalta, eivätkä siis lunastaneet lippua SM finaaliin. Rata oli kyllä todella kinkkinen ja hyllyprosenttikin oli aika huikea, ei tainnut löytyä ihan 50 0-rataa finaaliin, joten jo sekin kertoo jotain. Ja kaikkisuudessaan Carita ja Vau tekivät kolme hienoa rataa koko viikonlopun aikana, se on vaan niin pienestä kiinni - mutta pääasia että oli hauskaa :) Kiitos Carita ja Wyffe siis siitä että Vau pääsi rakastamansa lajin pariin koko vkl:ksi vaikkakin emäntä on enemmän ja vähemmän liikuntarajoitteinen juuri nyt ;) !!

Huin kanssa otin aamulla lyhyen ja ytimekkään tottistelusession, missä ei muuta kuin perusasentojumppaa käännöksillä molempiin suuntiin, loppuun leikkiä. Loppupäivä touhuiltiin pihassa, Osku ja Hui ottivat rennosti.