Treffattiin tänään Mutalassa Taina ja Ipa. Omista koirista vain Hui pääsi tällä kertaa mukaan. Hui aloitti tottistelut tällä kertaa leikkimisellä. Tilasin agi.fi:stä parit uudet lelut, sellasen lampaankarvalelun ja toisen vetolelun tyyppisen missä on myös lampaankarvaa. Tämä pelkkä lampaankarvalelu (hinta 12eur..) meni jo aika säleiksi ihan ekassa reenissä Päättämätön. Leikkimisen jälkeen otettiin pikku pätkät seuraamista. Parit palkkaukset perusasennosta, sitten pätkiä missä käännökset vasemmalle ja oikealle. Loppuun vielä juoksua - hyvin pelitti ja vire mainio! Palkka taskusta.

Sitten otettiin liikkeestä maahanmenoa. Hui ei osaa maahanmenoa ilman että katson sitä käskyttäessä.. Nyt pitää ihan kaikki avut saada pois! Maahanmenot saatiin pelittämään kun otin lelun käteen ja palkkasin hieman hitaammistakin - Tainan aina kommentoidessa että onko kyynärät maassa vai ei. Ei auta kuin reenata Silmänisku.

Toinen sessio aloitettiin vielä muutamilla maahanmenoilla, minkä jälkeen otettiin tokohyppyä kolme-neljä kertaa. Hyppy onnistui mukavasti! Tästä pallopalkat.

Emman tottisteltaessa Hui oli paikallaolossa. Pysyi hienosti! Taina otti Emmalla luoksetulon ja noutoja, Huisku ei edes nykinyt.

Aivan lopuksi otin vielä Huin hillumaan kentälle, Tainan viedessä eteenmenopallon valmiiksi. Hui näki pallon viennin ja eteenmeno hyvä! Aina yhtä ihanalla nahkapallolla loppupalkat.

Ihan hyvät reenit, vähän meni hinkkaamiseksi nuo maahanmenot - mutta pakkohan sitä on hinkata! Seuraaminen ja hyppy sekä paikallamakuu tänään tosi hyvät - jee!

Ilmoitin Huin tänään agilityn alkeiskurssin karsintakokeeseen tms. Hallintakoe se vissiin on? Saas nähdä, olisi ihan kiva jos pääsisi kurssille, jotenkin nyt tuntuu että en toimeennu sen kanssa aloittamaan agilityä.

Illalla onkin koirakerhon kokous, mutta jos vain suinkin jaksan ja toimeennun niin illalla vielä metsälenkille.. Hymy