Huh kun meitä - tai pikemminkin mua on väsyttänyt ja väsyttää edelleen. Eipä olla siis sunnuntaisen kisan jälkeen juuri tehty muuta kuin lenkkeilty ja levätty - tosin eilen torstaina ryhdistäydyttiin. Vau pääsi Annen kanssa agility reeneihin ja me Huin kanssa treffattiin Anne ja mustat Mutalassa tottisreenien merkeissä.

Tein Huin kanssa aika perussettiä, seuraamista - missä se hiukan oli nyt edessä ja Annen mukaan poikittikin. Pitääpä olla tarkkana että ei pääse valahtamaan liian eteen. Vire oli omasta mielestäni hyvä, teki innokkaalla asenteella. Otettiin myös jäävät, luoksetuloihin vauhtipalkka maahanmenosta, seisomisesta loppuun asti. Noudot ok myös, en tosin ottanut hyppyestettä kun aurinko oli juuri sillä korkeudella että taatusti häikäisi koiria silmiin. A este hyvin ja loppuun vielä eteenmeno. Valmisteleva on edelleen järkky, ei ole siis itsestään parantunut . Eteenmeno hyvin, pallo oli nyt n.5m nurmikentän puolella, eikä näkynyt yhtään lähdössä - Huin etenemisvauhdista näki hyvin että koska se oikeasti bongasi pallon.. Eikan tottisteltua kaivoin Huin vielä uudestaan autosta ja otin pitkän suoran seuraamista. Hyvä kontakti ja asenne, ei tietoa vilkuilusta. Ajatus on että pyrin olemaan tosi tiukkana tuon eteenmenon kytsimisen suhteen, ts. juuri otetunkaan eteenmenon jälkeen _pitää_ pystyä suorittamaan hyvää seuraamista, eikä kyttäämistä saati koomailua hyväksytä. Toistaiseksi Hui on ollut hyvin hyvin kiltti poika . Kiitos Annelle reeniseurasta! Anne napsi myös kuvia, niitä odotellessa .

Anne jatkoi agireenien pariin ja me vielä Huin kanssa esineruutuun. Tallasin tällä kertaa oikean puolen esineruuduista, ja jätin eteen yhden esineen sekä takakulmiin + taakse keskelle. Esineinä takana lasten hanska, pieni vauvatutti, kumisaappaan kärki ja edessä narupätkä. Tietenkin kun ketään ei ollut näkemässä (ehkä kuulemassa?) niin Hui oli todella pätevä. Se nosti neljällä pistolla neljä esinettä ja vielä suht nopeasti! Jopa tutti nousi hyvin - se tosin piti räkästä mun jalkoihin, joten hyihyi siitä.

Mukavat pienet reenit. Tänään perjantaina piti vähän jäljestellä Pian kanssa mutta ei saatu aikatauluja sopimaan yhteen. Viikonloppu meneekin koirilla sitten edelleen levätessä, sillä lähdetään Harrin kanssa viettämään lapsetonta viikonloppua Helsinkiin - unta unta unta tiedossa ..