Tiistai oli taas kotitoimistopäivä, mutta suhteellisen työntäyteinen. Iltapäivällä lähtiessäni hakemaan poikia hoidosta tallasin pellolle jäljet sekä Huille että Vaulle. Kotimatkalla kauppareissun ja bensa-aseman jälkeen pysähdyin sitten ajamaan jäljet, jotka vanhenivat siis noin reilun tunnin. Huin jälki oli nyt sitten aika pitkä, varmaan 200metriä. Kulmia oli 4 vai peräti 5. Jälki ei kuitenkaan tuottanut yhtikäs mitään vaikeuksia, koko matkan Hui jäljesti tasasta vauhtia, meni kulmat kuin juna eikä piitannut edes siitä että kesken jäljestyksen mun oli hieman komennettava poikia, mitkä meinasivat heittäytyä häiriöksi autossa tien varressa :)

Vaukin meni kuin juna - tosin vailla kartturia.. :( Neiti mennä höselsi aikamoista vauhtia ja me eksyttiin siltä typerältä jäljeltä ainakin viisi kertaa. Loppuun kuitenkin selvittiin ja Vau oli riemuissaan löytäessään pitkähkön jäljen päästä kepin ;))

Iltasella otin Huilla hieman tottista, esineiden kanssa leikkimistä sekä ampumisen iltaruuan yhteydessä. Nämä kaikki ok.