Maanantai illalla otin ihan pienet ja nopeat tokottelut Huilla ennen esineruutu reeniä. Ukkelissa oli virtaa ja virettä hieman jopa liikaa, seuraaminen oli yhtä painamista ja sinkoilua . Muutaman lyhyen seuraamispätkän lisäksi otettiin vain yksi noutokapulan palautus piiitkältä matkalta - tuli lujaa.

Sitten esineruutuilemaan. Huilla täysmittainen ruutu, missä neljä esinettä. Hui oli ihan pätevä, nosti kolmella pistolla kolme esinettä - tosin pistot ei olleet mitään suoria, joten sitä pitää taas reenata. Ihan tyytyväinen olin kuitenkin!

Tänään tiistaina treffattiin Sarin ja Udon kanssa Karhella. Reenattiin esineet kaistaleella jälkien vanhetessa. Hui oli pätevä! Ekana nousi tyypilliseen tapaan takaesine (esineet oli suurin piirtein jonossa), sitten keskiesine ja lopuksi hieman pidemmän työskentelyn jälkeen etuesine, mikä oli hieman hankalahko (pensseli). Huilla oli mielestäni hyvä asenne ja hyvin jaksoi työskennellä.

Esineiden jälkeen jäljelle, mikä meni tänään tosi huonosti. Janalla Hui otti ensin takajäljen. En päästänyt vaan vaadin kääntymään. Eka keppi nousi hienosti varvikosta. Ekan kepin jälkeen olikin kulmalaatikko tms. oikealle missä Hui hieman sääti ja pyöri - ja mistä kuitenkin hyvin jatkoi matkaansa ilmasten kakkoskepin varvikosta tosi hienosti. Kolmonen jäi jonnekkin, nelosen kaappasin itse matkaan terävän kulman ekalta pätkältä (Hui meni harmillisesti ehkä n.metrin päästä kepistä - jäljen sivussa) - vitoselle tienoille päästiin mikä oli tienlaidassa, mutta sitä Hui ei sitkeästä etsimisestä huolimatta löytänyt eikä siitä eteenkään päin. Lopetettiin sitten siihen. Ehkä Hui oppi tästä jotain, eikä muakaan kyllä kauheasti jäänyt harmittamaan, jälki nyt vaan on tällästä välillä. Jälki oli tosi hyvä ja haastava, lisää vaan tälläisiä