Keskiviikko oli myös kotitoimistopäivä ja aamusella otin kaikilla koirilla hieman tottisteluja sisällä, tai Oskulla ja Vaulla lähinnä temppuja..

Huilla ensin leluseuraamista sekä perusasentoa - lelulla palkaten. Tämän lisäksi maahanmenoa. Muutama kapulan pito ja peruuttelin muutaman askeleen antaen "Tuo" käskyn jolloin Hui hienosti tarjosi kapulaa tullen aivan kiinni minuun ja kapulalla minua vasten nojaten. Saisi kyllä edelleen purra kapulaa voimakkaammin, mitenköhän sen saisi sille kerrottua? Loppuun vielä vähän käännöksiä namilla sekä luoksetulon loppuasentoa.

Hain pojat hoidosta kera Huin ja Vaun ja suunnattiin koko porukka Nokian majalle missä treffattiin Taina, Ipa ja Emma. Aloitettiin ampumisella. Taina ampui kolmesti Huille niin että leikin toisessa päässä kenttää frisbeellä Huin kanssa - eikä Hui kyllä korvaansa lotkauttanut yhdellekkään laukauksista. Hieno juttu!

Huin kanssa otin tottistelut kahdessa setissä. Ensin lelulla seuraamista, Tainan antaessa palautetta asennosta (sekä minun että Huin) ja naksutellessa hyvistä pätkistä. Peppu pyrkii Huilla hieman välillä ulos minkä se korjaa kun ottaa käännöstä vasempaan tai tekee ympyrää. Ilmeisesti näin on hyvä jatkaa - vai miten ikinä voi kävellä 50 askelta suoraan - jos ei saa välillä voltata :) ?? Seuraamiset oli muuten ihan hyviä, kontakti pysyi muutamaa kertaa lukuunottamatta hyvin. Seuraamisen jälkeen jatkettiin seisomisreenillä, missä pallo aiheuttaa kyllä megavaanimisefektin Huissa. Kävelin vähän pidempiä pätkiä, koska Hui selkeästi alkaa ennakoimaan pysähdystä. Saatiin kuitenkin mukavasti onnistuneita suorituksia josta se pallo palkaksi.

Toisessa setissä otin ensin muutamat kapulan pidot. Kentälle tuli hakuporukoiden autoja ja haukkuminen oli aika hurjaakin - mikä selkeästi vei Huin huomiota. Kapulan pidot kuitenkin korjauksen jälkeen ok, minkä jälkeen päätin vielä koittaa kokonaista noutoa. Loppuasentoa myöden ihan suhteellisen hyvä suoritus - tosin nopeutta saadaan hakea hurjasti enemmän ja olihan tuo loppuasento myös hieman vino mitä sain korjata. No, tämä ei nyt ole likellekkään edes sinnepäin valmis, piti vaan ahneuksissaan koittaa. Noutoreenin loppuun vielä vauhtinoutoleikki. Noudon jälkeen muutamat luoksetulon loppuasennot sekä seuraamista imutuksessa Tainan naksutellessa. Loppuun luoksetulot lelulle, missä kolme toistoa - keskimmäisessä Hui teki banaanit eikä mennyt mun jalkojen välistä lelulle - ei hahmota lelua jos heiluttelen sitä seläntakana jalkojeni välistä roikottaen - hmm, kuulostaa tosi hämärältä :)

Huin jälkeen Vau pääsi kentälle. Se oli niin kierroksilla että seuraaminen muistutti kaikkea muuta kuin seuraamista. Tein pitkiä pätkiä palkatta ja rupesihan sieltä oikea asentokin löytymään, hassu typy! Otin myös muutamat noudot missä kerran heitin kapulan pöpelikköön ja se meni esineen etsinnäksi.. Loppuun vielä luoksetulot sekä leikkiä pallon kanssa ja piilojen kiertoa.

Tottistelujen jälkeen suunnattiin vielä metsään ja tallattiin Vaun ja poikien avustuksella esineruutu. Huille kolme esinettä niin että yksi kerrallaan Taina vei ne Huin näkiessä. Hui lähti ekalle pistolle hyvin suoraan ja nosti esineen vaivatta takakulmasta. Esine oli suht pieni kumisaappaan kärki, ja Hui tuli noin 3-4 metrin päähän musta ja alkoi nakella sitä mulle päin. Houkuttelin kuitenkin tuomaan käteen ja yritin revitellä esineen kanssa minkä ansiosta Hui tikkasi tosi kipeästi mua käteen. Vaihdoin esineen omaan leluun ja reviteltiin sitten sillä. Toinen esine oli suht keskellä, lasten nahkakenkä. Hui teki suht hyvän suoran piston - bongasi esineen hyvin ja toi esineen nyt mulle käteen asti. Reviteltiin sillä hetki jonka jälkeen jälleen vaihto omaan leluun. Kolmas esine jälleen takanurkkaan, nahkalompakko. Hui lähti ensin hyvin suoraan, jonka jälkeen keskellä ruutua poikkes oikealle, teki vekin sinne ja jatkoi taakse asti hyvin työskennellen. Paikallisti ja nosti esineen hyvin ja toi sen jälleen hyvin käteen asti reviteltäväksi. Vaihto jälleen omaan leluun millä nyt vähän pidemmät loppuleikit. Olin ihan tyytyväinen Huin suoritukseen, en vielä jaksa murehtia tuosta luovutuksesta - kaipa se siitä pikkuhiljaa rakentuu, pääasia että se liikkuu ja työskentelee ruudussa - eikä ala valikoida esineitä.