Vielä näin kesälomien jälkeisenä aikana kun töissä on lähinnä tyhjäkäyntiä, sovin aikaiset aamureenitreffit Tainan ja Ipan kanssa Soppeenharjun koululle.

Tallasin Huille jäljen nurtsille, kolmella kulmalla. Sillä välin kun jäljet vanheni, tottisteltiin. Aloitin Vaun kanssa, seuraamista, luoksetuloja sekä kaukoja. Vau oli suorastaan rasittavan häslällä tuulella ja onnistui taas nappaamaan mua kunnolla käteen. Vau ei ihan aina osu leluun vaan tulee käsille, ja auts kun se sattuu. Ihan näppärä tottistelusessio siitä huolimatta.

Huin kanssa otin alkuun perusasentoja ja muutaman askeleen seuraamista lelulla. Ei oikein ottanut onnistuakseen ja päätinkin nyt että teen perusasentoja lelulla ja korkeintaan yhden askeleen seuraamista - mutta pitemmät pätkät tehdään nyt ainakin kuukauden putkeen imutuksessa. Multa menee vaan itseltä hermot jos Hui ei pidä paikkaansa - ja se ei sitä vielä osaa pitää, niin miksi sellaista sitten ottaa.

Otin Huilla myös muutamia maahanmenoja sekä tolpan kiertämistä, nämä ok. Loppuun vielä vauhtiluoksetulo lelulle sekä palloleikkiä.

Tainan tottisteltua Ipan ja Emman kanssa ajettiin jäljet. Huille kaipaisin enemmän voimaa sinne jäljelle, sen vauhti on kai ihan ok - mutta jotenkin en nyt vaan ole tyytyväinen. Hyvinhän se imuroi jäljelle jätetyt nappulat ja kulmatkin ottaa ok, mutta silti.. En tiedä - on ehkä liian suuri kontrasti verrata Ipaan (ja lapsiahan EI saisi verrata keskenään), sen perässä Taina kun joutuu roikkumaan painona, neidillä kun tuota intoa jäljelle (ja ruokaan..). Lisäki en tykännyt yhtään kun Hui kesken jäljen bongasi ohi kulkevan koirakon aamukävelyllä. Se lopetti hetkeksi jäljestämisen, tosin ei poistunut jäljeltä - pöhisi ja haukahti muutaman kerran ja sanoin sille Tainan mukaan aika painostavalla äänellä "jälki" käskyn uudelleen. No, nyt vaan reeniä häiriöpaikkoihinkin ja niin että Huilla todella ON nälkä.

Jälkien jälkeen otettiin vielä esinereenit. Hui aloitti ja leikin sen kanssa ensin esineellä. Taina piti Huita kiinni lähetyslinjalla ja vein esineen hilluen sen kanssa ruutuun, n.5 metrin päähän. Palasin keskilinjalle ja lähetin Huin - se löysi ja nappasi esineen innostuneena, tuli melkein mun luokse, räkäsi esineen siihen ja aloitti sen vaanimisen - välillä minua ja välillä esinettä tuijottaen.. Houkuttelin sitä tuomaan esineen ihan mulle asti, minkä se lopulta teki ja sitten leikittiin.. En tiedä sitten onko tämä oikea ratkaisu tuohon että se ei tuo esinettä mulle asti. Esinereenit on nyt niin alussa, mutta lähinnä mietityttää siksi että en saisi rakennettua tähän(-kin) mitään megaongelmaa ;D