Keskiviikkona porhalsin taas Espooseen, mutta koirilla oli onneksi mukavan lyhyt päivä kun mummulan väki saapui puolen päivän jälkeen auttelemaan. Koirat olivat ottaneet päivälliset vieraat riemulla vastaan ja Huikin jopa haukkunut ensin - jonka jälkeen korvat luimussa mielistellen vastaanottanut seuraneidit.

Kotiuduin taas sen verran myöhään että koira-aktiviteetit jäivät vähille. Otin Huin kanssa tottistelusessioita pari kappaletta missä samoja vanhoja toistoja - lisäksi otin muutaman pentumaahanmenon. Istumistakaan en ole vielä opettanut, missäköhän vaiheessa tälläiset peruasiat sitten tulisikaan opettaa ;)  Hui söi iltaruokansa yksin ulkona niin että otettiin sen yhteyteen ampuminen. Pää ei liikahtanutkaan ruokakipolta, joten ei reaktiota - hyvähyvä :)

Torstaina sain julman tuomion tohtorilta kun se laittoi minut sairaslomalle. Nyt alkuun n.1.5 vkoksi mutta kuitenkin niin että agility jää nyt toviksi pois.Vähän pyöritteli silmiään kun kerroin että olin ollut tiistaina reenaamassa ja että olisi vähän toiveissa päästä suomenmestaruuskisoihin reilun viikon päästä.. No kuitenkin, tänään lainaohjaajan saappaisiin Vaun kanssa hyppää sitten Carita Takuttien kisoissa, jännää :) On se hyvä että näitä lainaohjaajia riittää! Kisaraporttia seuraa perästä..