Pian kanssa reenattiin sunnuntaina aamupäivällä Mutalassa. Tallattiin ensin esineruutu kokomittaisena, Vau pääsi mukaan tallaustouhuihin. Pia tiputti ruutuun kolme esinettä, kaksi taakse ja keskelle yksi. Hui oli ihan mukavan pätevä. Ekalla pistolla keskiesine ja toisella vasen takaesine. Pistot oli ihan hyviä ja suht suoria, jostain syystä ei kuitenkaan saanut hajua oikeanpuoleisesta takaesineestä. Hyvä suoritus luovutuksineen päivineen. Lopetin kahden hyvän esineen noston ja luovutuksen jälkeen.

Selvittyämme Tuplan aiheuttamasta henkisestä järkytyksestä (se meni ja söi pallonsa - oksensi ne ja söi uudelleen - ja useasti, koska hädissään ahmi ne aina uudelleen suuhunsa luullen että me yritetään Pian kanssa ne siltä pois pölliä.) jatkettiin tokotteluilla.

Huilla tuli jälleen esiin se meidän THE ongelma, eli vireystila - ja kyttääminen. Kentällä ei ollut nyt palloja, tarkoituksena oli ottaa pitkä pätkä seuraamista ja seurauttaa telineille ja niiden ympäri ja palkata hyvästä kontaktista. Hui nousi virittelyistä taas ihan hyvin, mutta jo perusasennossa ennen seuraamiseen lähtemistä huomasin että kaikki ei ole niin kuin haluaisin. Ekalla pätkällä mukaan kuitenkin ampuminen, siihen ei kai reagointia. En nyt edes muista että mitä siinä sähellettiin, palkkasin sitten kuitenkin suht sinnepäin olevasta suorituksesta, jonka jälkeen Hui taas nousi huomattavasti parempaan vireeseen. Arggg ja Grrrr! Toisaalta olen ihan tyytyväinen että tuli käytyä Mutalassa - tai ulkokentällä ylipäätään - nyt suht pitkän tauon jälkeen ja tuo olemassa oleva ongelma tuli esiin. Tuota ongelmaahan ei ole sisähallissa missä Hui poikkeuksetta on ollut hyvässä vireessä. Yritettiin kovasti pähkiä että mistä se johtuu ja että miten tilanteeseen pitäisi puuttua. Eihän se VOI mennä niin että aina ensin pitäisi palkata ja sitten vasta voi esittää kelvollista seuraamista? Ottaako se nyt painetta ja on epävarma - miksi jos näin? Vai onko oireet edelleen kytsimistä eteenmenoon? Ja ennenkaikkea miten pitäisi reenata jotta saisin sen oivaltamaan että heti alusta alkaen pitää tehdä 110% lasissa - muu ei vaan riitä! Vinkkejä?

Seuraamisen jälkeen yksi piitkä vauhtiluoksetulo - se hyvin ja suoraan. Yksi perusnouto 1 kg kapulalla, tämä ihan kivasti - hienosti osasi siirtyä perusasentoonkin takakautta. Toinen nouto vielä niin että pelkkä palautus - ei liiemmin eroa vauhdissa. Ekan session loppuun vielä muutamia kosketuskeppiharjoituksia.

Tuplan pyörähdettyä kentällä Hui tuli vielä toistamiseen reenaamaan. Tarkoituksena oli ottaa seuraamista ja katsoa että petraako se jos vaan jatkan seurauttamista - ottaen sinne sekaan pysähdyksiä, käännöksiä tms. ---> ei petrannut. Huomautinkin sitä ihan kunnolla toruen, ei vaikutusta. Sain sen vireen nousemaan temppujen yms. ansiosta sen verran että kun otin sen siitä suoraan seuraamiseen, se teki sen verran kelvollista suoritusta että pääsin palkkaamaan. Ei otettu sitten enempää . Pläääääääääh, onneksi ei ole kisakausi ja seuraavaan sellaiseen on pitkä tovi aikaa - on ainakin ajallisesti toivoa saada tuo asia jollain lailla kuntoon. Epätoivo vaan tahtoo iskeä. En oikein jaksa uskoa että Hui olisi niin tuulella käyvä että sen viretilan vaihtelut johtuisi siitä - pikemminkin niin että jostain syystä tuohon suorituksen aloitukseen on nyt jostain syystä rakentunut tuollainen pattitilanne, mistä me ei tiedetä miten siitä muuten pääsisi yli kuin palkkautumalla välillä - Hui kun selkeästi rentoutuu ja petraa tekemistään heti sen yhden palkkauksen jälkeen - mutta miksei ennen sitä kun sitä kuitenkin aina on reenattu runsaalla palkalla? A-P-U-V-A