Aamulla taas hieman sisätottista. Huilla ensin perusasentoa ja muutamien askeleiden seuraamista lelulla palkaten. Pää oli tosi hyvässä asennossa. Sitten lelulla palkaten 4 kapulannostoa, vire myös tässä loistava - toi hyvin luovutusasentoon ja häntä piiskasi maata riemusta - miten saan tämän ilon ja varmuuden siirrettyä eteisen matolta toimimaan myös muualla..?? Tehtiin myös hieman maahanmenoja namilla palkaten sekä perusasentojumppaa.

Päivällä lenkkeiltiin taas metsässä. Hui on alkanut selkeästi enemmän pitää huolta siitä missä minä menen. Taisi tuo taannoinen eksyminen Hämeekyrön maneesilla hieman vaikuttaa Silmänisku.

Iltasella olin Vaun ja Huin sekä Pian & Viskin kanssa Länsi-Teiskossa. Oli ihan hervottomat reenit, teki hyvää nauraa silmät vedessä Cool. Oli hieman hahmotusvaikeuksia kun meidän ekalla "radalla" oli kokonaiset kolme estettä (kaksi hyppyä ja putki), mutta kun niitä sitten suhattiin edestakaisin sieltä ja täältä niin eihän siitä meinannut tolkkua tulla.. Ekan pätkän harjoituksena kuollut putken suu, tässä ei mitään vaikeuksia Vaulla. Toisella pätkällä ohiteltiin putken suita sekä otettiin takaakiertoa, nämä myös suht ok - kaarroksia Vaun kanssa tuppaa tulemaan se kun ei ole mun kädessä kiinni ja minä olen taas aika huono ottamaan sen lennosta kiinni - olisi pitänyt muistaa se kiinniotto ennen hyppyä eikä hypyn päällä Yllättynyt. Kolmannella pätkällä reenattiin sylkkäriä ja viskileikkausta, pienen tahkoamisen jälkeen sain toimimaan. Pitäisi jo tässä vaiheessa tajuta itsekin että Vau osaa itse eikä mun pidä olla joka paikassa ensimmäisenä näyttämässä..

Vau ja Viski ottivat vähän kimppapujotteluakin, siis niin että Vau oli kiinni kepeissä kun Viski pujotteli (no joo, ei tämä ihan tarkoituksellista ollut..) ja Vaun ilme oli kyllä kerrassaan loistava kun Viski lähestyi sitä pujotellen. Vau nytkyi Viskin pujottelun tahdissa ja antoi Viskille hyvin ohitustilan - vaikkakin kovan natkutuksen säestämänä Pusu.

Hui pääsi hieman tottistelemaan reenien loppuun. Parit luoksepäästävyydet Pian avustuksella, nämä hienosti. Sitten seuraamista. Ekat parit pätkät tosi loistavasti ja olisi tietysti kannattanut lopettaa siihen kun sitten pää nytkähti kerran alas.. Plääh. No, vaihdoin namille palkaten perusasennosta sekä muutamien askeleen seuraamisista - näin taas ok. Lisäksi pari hieman pidempää pätkää + vasemmalle käännökset, nämä ok. Sitten tehtiin hieman maahanmenoja, nämä myöskin hyvin. Otin myös seisomisia, missä Hui nyt tarjosi aika paljon maahanmenoja, joten ei järkevää ottaa samaan reeniin varsinkin kun nyt olen molemmissa palkannut namilla.. Järjen käyttö sallittu Huuto.. Loppuun vielä perusasentojumppaa.

Oli hauskat reenit! Kiitos Pialle ja Vipatukselle seurasta!